Pozivnica Evrolige za ABA? "Postoji ozbiljna šansa"

Autor:

"Mnogo sam se bavio time i mislim da se veliki napor ulaže u to da regionalna liga dobije još jednog predstavnika", rekao je košarkaški agent Miodrag Ražnatović u ponedeljak.

Pozivnica Evrolige za ABA? "Postoji ozbiljna šansa" Foto: MONDO/Mario Milojević

Dok borba za garantovanu "jadransku" kartu za Evroligu ulazi u završnu fazu, paralelno se vode pregovori i o mogućnosti da region sledeće godine opet ima dva predstavnika u najjačem takmičenju. Prvi put od sezone 2015/16.

Izjava Partizanovog predsednika Ostoje Mijailovića da će se crno-beli boriti za evroligašku pozivnicu najavila je ofanzivu kluba iz Humske na "vajld-kard", za koji će izvesno biti zainteresovan i poraženi iz finala Crvene zvezde i Budućnosti, koje je u toku.

Poznati košarkaški agent Miodrag Ražnatović govorio je o tome u ponedeljak, u razgovoru sa studentima na Ekonomskom fakultetu.

"ABA liga definitivno zaslužuje još jedno mesto u Evroligi. Mnogo sam se bavio time, jer je to od značaja za moj posao i nema mnogo sredina koje više zaslužuju vajld-kard", izjavio je on.

"Mislim da postoji ozbiljna šansa da neko iz ABA lige dobije to i da sledeće godine regionalna liga ima dva predstavnika. Mislim da se mnogo napora ulaže u to
", dodao je Ražnatović.

Pročitajte šta je on rekao o nastupu Nikole Jokića na Svetskom prvenstvu u Kini.

Ostale vijesti