"Popio sam četiri rakije, šta je to za mene"

Autor:

Darko Lazić o okolnostima saobraćajne nesreće nakon koje mu je jedna noga paralizovana.

"Popio sam četiri rakije, šta je to za mene" Foto: Mondo/Goran Sivački Darko Lazić sa devojkom.

Pevač Darko Lazić govorio je za "Informer HIT" o nesreći koju je doživeo prošlog oktobra, i posledicama koje će snositi tokom celog života. Najpre je objasnio da jeste bio pijan za volanom, ali da misli da mu je presudio umor.

"Hteo sam ranije da legnem, ali me je pozvao prijatelj na slavlje i morao sam da ga ispoštujem. Tamo sam popio četiri rakije, što nije ništa za onoga ko može dosta da popije. Krenuo sam kolima kući, prispavalo mi se pa sam zastao i otvorio krov da bi me hladan vazduh presekao, ali mi je onda bilo hladno i upalio sam grejanje, e to me je 'ubilo'. Nakon toga se ne sećam ničega, posle više od 20 dana sam se probudio," rekao je Darko.

Najgori trenuci bili su mu u banji Selters, jer je psihički bio u najgorem stanju - "mislio sam, ako mi kažu da više neću moći da hodam, ne treba mi život".

"Nisam mogao da ustanem, tamo sam bio najnervozniji i najagresivniji, plakao sam svakog dana. Desnu nogu ni danas ne mogu da pomerim, rekli su mi da ću imati večitu paralizu u njoj. Ostao sam sam u sobi i probao da ustanem, naravno, pao sam. Tokom para sam samo mislio 'okreni se da padneš na levu stranu, ako padneš desno, opet će ti operisati kuk'. Volja za životom je bitna, a ja sam je dobio tako što sam stajao jednu sekundu. Trebalo bi da idem na štakama, ali ih ne nosim, lekari samo odmahuju glavom..."

Darka su prozivali i zbog afere sa "belim prahom", a on je ponovio svoj stav da narkotike konzumiraju svi, a da se javnost ostrvila samo na njega.

"Ceo grad se drogira, a samo sam ja narkoman. Neka jedu go*na više. Najveći biznismeni, najuspešniji ljudi se udaraju po nosu, a ovde udaraju samo po meni," rekao je on.

Darko je objasnio i da će dan kada su mu, u bolnici, ispumpali 4,5 litara krvi iz pluća, slaviti kao drugi rođendan.

"Na Svetu Petku sam imao unutrašnje krvarenje, i lekari su me spasli. Tog dana ću ubuduće slaviti rođendan, a zbog toga sam promenio i slavu, Đurđevdan, i ubuduće ću slaviti Svetu Petku," rekao je on.

Tagovi:

Ostale vijesti