Tomić: Evo zašto su otišli Cirbes, Regland i Perperoglu

Autor:

"To je moja odluka, jer smatram da je to najbolje za tim", rekao je trener košarkaša Crvene zvezde,

Tomić: Evo zašto su otišli Cirbes, Regland i Perperoglu Foto: MN Press

Trener novog šampiona ABA lige, Milan Tomić, obrazložio je kratko na konferenciji za medije pred start Superlige zbog čega su napravljene promene u sastavu.

Crveno-beli u pauzi između "majstorice" finalna regionalnog plej-ofa protiv Budućnosti i starta u Grupi A košarkaškog šampionata Srbije raskinuli su ugovore sa trojicom stranaca. U sastavu nisu više bek Džo Regland, krilo Stratos Perperoglu i centar Maik Cirbes.

"Odluka o skraćenju spiska igrača je bila, dvojica povređenih i Cirbes. Takva odluka je doneta zbog 'hemije' ekipe", rekao je Tomić i dodao:

"To je moja odluka, jer smatram da je to najbolje za tim".

PARTIZANU KUP, ZVEZDI ABA LIGA: KOME IDE TITULA?

On je rekao da će oni koji su ostali, uprkos neminovnom emotivnom pražnjenju posle burnog ABA plej-ofa i dve "pobedi ili idi kući" utakmice sa najvećim rivalima, biti motivisani da odbrane jedini trofej koji je osvojen prethodne sezone.

"Nismo se emotivno ispraznili i fizički, svako treba da radi svoj posao, sezona traje i imamo još mesec i po dana da obavimo posao. Radimo dalje, igrači su osveženi dobili su dva dana slobodno, napunili su baterije i biće spremni", naveo je Tomić.


Ostale vijesti