• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Konjuha: Platio bih Ljubišiću da ne brani!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Strateg ekipe iz Živinica, Toni Čolina, izjavio je za MONDO da će prolazak u polufinale plej-ofa šampionata Bosne i Hercegovine zavisiti samo od golmana Borca m:tel Bojana Ljubišića.

 Toni Čolina za MONDO: Platio bih Bojan Ljubišić da ne brani protiv nas Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Crveno-plavi su u prvoj četvrtfinalnoj utakmici u Živinicama prošle subote izborili remi (24:24) i u srijedu će u revanšu pokušati da izbace tradicionalno neugodne rukometaše Konjuha.

"Zna se da smo i mi i Borac 'fajterske' ekipe, tako je bilo od samog početka sezone, a sada je ulog viši jer smo u plej-ofu. Dobro se poznajemo i možemo da pričamo samo o raspoloženju timova u revanšu, ali jedan jedini čovjek je igrao prvu utakmicu u Živinicama. To je golman Borca Bojan Ljubišić i nadamo se da će noć prije revanša malo lošije da spava i da neće toliko uticati na rezultat na kraju", rekao je šef struke Konjuha za naš portal.

Popularni "Hans" je sa 17 odbrana umnogome doprinio povoljnom rezultatu Banjalučana uz najefikasnijeg Dejana Unčanina, koji je uknjižio šest golova.

"Sto posto je Ljubišić bio čovjek odluke i da mogu, platio bih da ne brani u Banjaluci", uz smijeh je istakao Čolina.

Borac m:tel je ove sezone u pet zvaničnih mečeva samo jednom savladao ekipu iz Živinica u okviru Kupa BiH (34:31), ali Čolina smatra da dosadašnje utakmice neće imati nikakvu važnost u srijedu u "Boriku".

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

"Dobili su nas tada tri razlike kada su naša trojica igrača bila povrijeđena. Gubio je od nas Borac u prvenstvu usljed gužve kada je igrao u baš teškom ritmu zbog svih takmičenja i Čelendž kupa, tako da smo slavili na tim mečevima. Ispalo je statistički da smo bolji, ali Borac je imao dvostruko više utakmica od nas. Tako se stvara potpuno pogrešna slika, jer se gledaju samo rezultati. Međutim, oni što malo bolje poznaju rukomet, svjesni su da su ti trijumfi bili trenuci naše inspiracije, a njihovog umora".

Prema njegovim riječima, prevagu u tim ranijim utakmicama Konjuhu je donosila igra na pivota Mirka Marčetu.

"Zbog niskog težišta napravio je dosta problema banjalučkim igračima koji su nešto viši. Bio je stvarno enigma za Borac u dosadašnjim susretima, osim ovog posljednjeg dvoboja u Živinicama, gdje su ga 'uštopali'. Nadam se da će u Banjaluci biti drugačije i da će to biti pobjeda Marčete, a ne Ljubišića", zaključio je trener Živiničana.

Revanš meč između Borca m:tel i Konjuha igra se u srijedu u dvorani "Borik" s početkom u 19 časova.

Dakić za MONDO: Nema oštećenja kičme!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC