• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović: Da, Juve me zvao…

Autor mondo.ba

…prije pet godina – zagonetan je bio Siniša Mihajlović u svom odgovoru na pitanje o intereseovanju Juventusa.

Siniša Mihajlović napravio je pravo malo čudo izborivši sa ekipom Bolonje opstanak u Seriji A.

Sudbina je htjela da odlučujući bod osvoji remijem 3:3 protiv svog bivšeg kluba, Lacija.

“Niko, ili bar malo njih, uključujući mene, vjerovalo je da možemo da ostanemo u Seriji A. Ja sam bio svjestan kvaliteta i karaktetistika tima, a kako je vrijeme odmicalo bio sam sve više ubijeđen u opstanak”, rekao je Mihajlović.

“Mislim da je ovo bilo praktično čudo. Hvala mojoj ekipi koja je grupa prije svega dobrih ljudi, al ii dobrih igrača. Imali smo teških trenutaka, ali uvijek smo se držali zajedno, uvijek smo vjerovali i mislim da smo zaslužili opstanak”, istakao je trener Bolonje.

Mihajlovića su nedavno, pred finale Kupa Italije između Lacija i Atalante vrijeđali navijači rimskog kluba nazvavši ga “ciganinom” zbog čega je srpski trener htio i fizički da se obračuna s njima, pa je morala da interveniše i policija, međutim, u ponedjeljak uveče dobio je ovacije na Olimpiku, sa obje tribine.

“Veoma sam srećan kada te navijači podržavaju, bez obzira da li su to fanovi Lacija i Bolonje. Ne dešava se svaki dan da navijači sa obje strane navijaju za tebe. Očigledno sam im ostao u lijepom sjećanju”, prokomentarisao je Mihajlović.

Jedna od top tema na Apeninskom poluostrvu je ko će naslijediti Masimilijana Alegrija na klupi Juventusa, a među kandidatima se sada pominje i Mihajlović. On se pominje i kao mogući trener Lacija, ukoliko Simone inzagi ode.

Komentar Mihajlovića, koji je prethodnih nedelja govorio da će mu ukoliko obezbijedi opstanak prioritet biti Bolonja, bio je prilično zagonetan, a italijanski mediji zaključuju da je to nagovještaj da bi ipak mogao da ode u neki veći klub.

“Da, Juve me kontaktirao – prije pet godina. U našoj profesiji podrazumijeva se da se stalno usavršavaš, radiš i proširuješ svoja znanja i držiš korak sa trendovima, tako da sam ja sada drugačiji trener nego prije par godina. Rođen sam spreman”, rekao je Mihajlović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC