• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ideja za ručak: Punjene pečurke

Autor mondo.rs

Evo šta da spremite kada vam ponestane ideja za ručak.

Ne treba vam previše vremena da ih spremite, a uživaćete u ukusnom obroku.

Sastojci:

400 grama šampinjona

50 grama slanine

50 grama kačkavalja

Jedan veći praziluk

Malo bibera

Malo soli

Čen belog luka

Malo peršuna

Ulje

Priprema:

Zagrejte rernu na 220 stepeni.

Operite pečurke i očistite ih, odvojite kapice od "drške", a zatim odsečene "drške" isecite na sitne kocke.

Operite i očistite praziluk, isecite ga na kockice i malo propržite na ulju, a u međuvremenu, kačkavalj isecite, takođe na kockice. Proprženom praziluku dodajte i isečeni deo pečuraka, sitno iseckanu slaninu i beli luk. Posolite, dodajte malo bibera, pa ostavite da se krčka dok voda ne ispari, na kraju dodajte peršun i promešajte.

Kapice šampinjona poređajte na pleh obložen papirom za pečenje i punite ih nadevom. Pecite oko 15 minuta, izvadite iz rerne, na svaku pečurku odozgo stavite malo kačkavalja i vratite u rernu, tek toliko da se kačkavalj istopi.

Ostavite da se kratko ohladi i uživajte u sjajnom ručku.

Imate li i vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop