Bivši kapiten kadeta Srbije hoće da igra za tzv. Kosovo

Autor:

Arton Zekaj koji je rođen u Subotici, a fudbalski ponikao u beogradskom Partizanu, izrazio želju da nastupa za reprezentaciju takozvanog Kosova.

0
A- A A+
fudbal Foto: MN Press

Bivši fudbaler Partizana, Arton Zekaj, odlučio je da posle igranja za mlađe selekcije Srbije od sada nastupa za reprezentaciju tzv. Kosova.

Fudbalski savez Kosova potvrdio je da će 19-godišnji vezista od sledeće nedelje imati pravo da igra za tamošnju selekciju i da je Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) prepoznala želju sadašnjeg člana francuskog Lila.

Zekaj je rođen u Subotici, ali je fudbalski stasavao u beogradskom Partizanu. Dobrim igrama i talentom došao je čak i do kapitenske trake u dresu kadeta Srbije, ali kasnije prestao da dobija pozive u nacionalni tim.

Posle Partizana bio je u Bačkoj i Sopotu, dok je prošle godine potpisao za Lil i igrao za drugi tim, zabeleživši jedan meč i za najjaču ekipu.

Sada će dobiti poziv u mladu reprezentaciju tzv. Kosova i prema vestima iz Prištine biće u sastavu nove selekcije na mečevima protiv Engleske i Albanije u septembru i oktobru.

Ostale vijesti