• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos pred dolazak Makabija u Beograd - Lesora morali da drže u hodniku!

Autor Dragan Šutvić

Temperamentni košarkaš Panatinaikosa usred velike tenzije poslije spektakla Evrolige. Tek će prštati u "Pioniru"!

 Panatinaikos Makabi Lesor htio da se tuče Izvor: Eurohoops.net/MN Press

Košarkaši Panatinaikosa pobijedili su Makabi 95:79 (20:28, 31:11, 20:21, 24:19) i izjednačili na 1:1 pred dolazak u Beograd na treću i četvrtu utakmicu u Beogradskoj areni. Poslije meča, završenog sukobom na terenu, izbio je haos i u tunelu dvorane OAKA, u kojoj je centar "zelenih" Matjias Lesor bio u centru pažnje.

Bivši košarkaš Crvene zvezde i Partizana bio je u verbalnoj raspravi sa nekim iz Makabija, a da ona ne preraste u nešto više od toga pobrinuli su se svjedoci koji su držali Francuza. Sprečavali su snažnog centra da priđe nekome iz gostujuće delegacije, dok su razmjenjivane očigledno oštre riječi.

Potom su se sukobu pridružili i ostali košarkaši Panatinaikosa, među njima i Janis Papapetru i Kostas Slukas, koji je dobacio nešto na engleskom predstavnicima Makabija. U tom trenutku strasti su bile koliko-toliko smirene, pa su se košarkaši razišli bez fizičkog sukoba. Ipak, ionako visoka tenzija je dodatno povećana pred naredne mečeve, a prvi će biti odigran u nedjelju od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić", dok će četvrta utakmica biti na programu u četvrtak, 2. maja.

Pribijen uz zid, Panatinaikos je reagovao ovog četvrtka i u završnici borbenu pobjedu protiv "Ponosa Izraela" učinio i ubjedljivom. Kostas Slukas ubacio je 29 poena, prošlosezonsko krilo Partizana Janis Papapetru dodao je 15, uz četiri pogođene trojke, a Konstantinos Mitoglu 14. Matijas Lesor bio je uobičajeno zahvalan igrač trenera Ergina Atamana, sa 11 poena i osam skokova, uz tri asistencije. U ekipi Makabija najefikasniji je bio nekadašnji plej Zvezde Lorenzo Braun, sa 18 poena i šest asistencija.

Panatinaikos Makabi
Izvor: YouTube/Euroleague.net

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC