• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lesor i Jabusele slavili zajedno: Navijaju za isti tim, objave na društvenim mrežama ih razotkrile

Matijas Lesor proslavio je pobjedu Marseja sa Geršonom Jabuseleom.

 Matijas Lesor i Geršon Jabusele slavili uspjeh Marseja Izvor: Thomas COEX / AFP / Profimedia

Matijas LesorGeršon Jabusele proslavili su uspjeh Marseja u Ligi Evrope na društvenim mrežama. Dvojica francuskih košarkaša pratili su duel na "Velodromu" i onda su krenuli u prepisku. Javili su se poslije pobjede protiv Benfike poslije penal serije. U polufinalu igraće protiv Atalante.

Pitanje pobjednika riješeno je u penal seriji. Tamo su svi u domaćem timu bili sigurni sa "kreča", dok su u gostujućem sastavu promašili Anhel di Marija i Antonio Silva. Jabusele je na svom Tviter profilu napisao "Napred Marsej", na šta je Lesor odgovorio sa "Pau Lopez". U pitanju je španski golman koji je bio na golu Marseja, a na to je Geršon odgovorio sa "Zaplakaću zbog njega".

Za razliku od Lesora koji je ljubimac navijača Partizana, Jabusele je jedan od najomrženijih. Razlog za to je tuča koja se dogodila u Madridu u četvrtfinalu Evrolige prošle sezone. Tada je Jabusele divljački bacio na parket Dantea Egzuma i samo pukom srećom izbjegnute su teže posledice.

Tako je bilo i krajem marta kada je Real Madrid došao u Beograd, pa su mu sa tribina skandirali "Jabusele, svinjo debela". To je nasmijalo njegovog saigrača Marija Hezonju.

"Nije me pitao za prevod, ali ću mu reći, pjevaću mu i ja sad to. Šalim se malo naravno. Momak je fantastičan. Šteta što su se te prozivke dogodile. Dovoljno je pametan i iskusan, odlično je odigrao, isključio se od tih skandiranja. Ko sam ja da govorim, to je nepotrebno. Idemo dalje, mislim da ga to uopšte ne dotiče", poručio je Hezonja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC