• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I na Podrinje u "šarenom" sastavu

Autor mondo.ba

Igrači sa manjom minutažom opravdali Vojvodićevo povjerenje na Gradskom stadionu u Gradišci.

 Borac-Podrinje-najava Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Fudbaleri Borca sutra će odigrati pretposljednju domaću utakmicu u tekućoj sezoni Prve lige Republike Srpske. Protivnik izabranicima Darka Vojvodića biće ekipa Podrinja, koja pred posljednjih 270 minuta zauzima posljednje, šesto mjesto u Ligi za šampiona.

Podsjetimo, ni ovaj meč, kao ni prethodna ni posljednja dva, za klub iz Platonove nema takmičarski značaj, s obzirom da su šampionska titula i povratak u elitni rang bh. fudbala obezbijeđeni još 11. maja gostujućom pobjedom nad Rudar Prijedorom (1:3). U prošlom meču, igranom u srijedu, Borac je remizirao sa Kozarom u Gradišci (2:2), ali Vojvodić nema zamjerki na izdanje svojih igrača.

"U duelu sa Kozarom osvojili smo jedan bod, međutim moram da kažem da smo pružili veoma dobru partiju. Priliku sam pružio igračima sa manjom minutažom koji su opravdali moje povjerenje. Posebno bih pohvalio Milana Šikanjića, koji se razvija u pravom smjeru i koji u budućnosti sigurno može da nam pomogne, kao i Bojana Batara", rekao je strateg "crveno-plavih" na danas održanoj konferenciji za novinare.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

 Zavjesa na Prvu ligu Republike Srpske biće spuštena 8. juna, a fudbaleri u crveno-plavim dresovima već četiri dana kasnije počinju sa pripremama za premijerligaške nastupe.

"S obzirom na kratku pauzu između sadašnjih i predstojećih obaveza, već sam određene igrače poslao na odmor, a neki će nakon sutrašnje utakmice. Iako želimo da sezonu završimo u pobjedničkom stilu, već se okrećemo Premijer ligi BiH", istakao je Vojvodić.

U posljednjih mjesec dana mladi napadač Milan Šikanjić imao je duple obaveze s obzirom da je na par utakmica, počev od revanša polufinala Kupa BiH sa Slobodom, pomagao i svojim vršnjacima u juniorskom pogonu koji trenira pod komandom Zorana Dragišića.

"Poslije utakmice u Gradišci, igramo pred našim navijačima protiv Podrinja iz Janje, koje je veoma dobra ekipa. Sigurno je da ćemo ići na pobjedu jer se to od Borca uvijek očekuje", kategoričan je Šikanjić.

Parovi 8. kola Lige za šampiona (sve utakmice počinju u 17 časova):

Borac – Podrinje

Sloga – Rudar Prijedor

Željezničar Sport tim - Kozara

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC