Djeca iz vrtića u posjeti Borcu

Autor:

Fudbaleri Borca imali goste pred početak prijepodnevnog treninga.

Djeca iz vrtića u posjeti Borcu Foto: Mondo/Dragan Šutvić

Fudbalski klub Borac danas su, tokom prijepodnevnih časova, posjetila djeca iz banjalučkog vrtića Montesorri Kindergarten. Na početku svog obilaska Gradskog stadiona, mališane su u Trofejnoj sali ugostili direktorica marketinga Fudbalskog kluba Borac Jelena Trninić-Milićević i portparolka kluba Brankica Bavrlić-Ljubojević, kojoj je Iskra Đukić, polaznica vrtića, uručila zahvalnicu.

Poslije konferencije za novinare, koju su mali Borčevi navijači pažljivo ispratili, uslijedio je silazak na travnatu podlogu sportskog zdanja u Platonovoj ulici, gdje su se sa djecom družili prvotimci Saša Kajkut i Nemanja Lekanić. Poslije kratkotrajne i bezbrižne igre sa loptom, spomenuti dvojac pokušao je da "zbuni" mališane pitanjima o broju igrača na terenu i trajanju same utakmice, ali se, ipak, dokazalo da su "mali gosti" spremni došli na Gradski stadion.

Polaznici spomenutog vrtića su, takođe, imali priliku i da dožive osjećaj gledanja utakmice iz svečane lože i sa zapadne tribine Gradskog stadiona, a kompletan ugođaj "začinjen" je zajedničkom fotografijom.

Ostale vijesti