• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miško o Jokiću: Bilo je raznih komentara...

Autor mondo.rs

"Bilo je mnogo animoziteta i komentara, Jokić ih ne čita, ja ih čitam pomalo...", rekao je njegov agent Miodrag Ražnatović.

 Miško o Jokiću: Bilo je raznih komentara... Izvor: MN PRESS

Strepila je srpska javnost da li će Nikola Jokić igrati za reprezentaciju Srbije na Mundobasketu, od ovog jutra više nema nikakve dileme da će to tako biti, a ispostavilo se da je on davno znao odgovor na čuveno pitanje...

Kako je njegov agent Miodrag "Miško" Ražnatović rekao u emisiji "Oko" na RTS-u, odluka je načelno donesen još na početku sezone u razgovoru sa njegovim bratom Strahinjom.

/KAO NIKO NIKAD: JOKIĆ U IDEALNOJ PETORCI NBA LIGE/

"Od kada je Nikola došao u Beograd i od kada sarađujemo, skoro sve odluke vodio sam sa njegovim bratom Strahinjom", rekao je Ražnatović na početku razgovora.

"Tako je bilo i ovaj put, rekli smo odmah na startu sezone da bi bilo lijepo da igra na Svjetskom prvenstvu, ali smo znali da će to biti 'tabu' tema do kraja sezone. Potrajalo je malo duže nego što je bilo planirano, zbog obaveza Denvera u plej-ofu, a onda smo napravili telefonski sastanak, pričali sa ljudima iz Denvera i shvatili da nema razloga da se ne odazove".


Srbija će tako u svojim redovima imati najboljeg centra svijeta, zvanično uvrštenog u prvu NBA petorku, a na njemu je da izdrži pritisak javnosti...

"Naša javnost nije razumjela te gume, zašto ne radi druge stvari, ali sada vidite te rezultate na njemu. Bilo je mnogo animoziteta i komentara, Jokić ih ne čita, ja ih čitam pomalo, ali mu ne prenosim", priznao je Miodrag Ražnatović.


Hoće li Boban Marjanović igrati za Srbiju na Mundobasketu?

"Naravno, to nije sporno, zbog holivudskih obaveza je ostao duže u SAD i pridružiće se reprezentaciji najranije 28 dana pred Mundobasket po pravilima u NBA".

Već su svi nakon objave Nikole Jokića "upisali" finale sa Amerikancima u Kini, nadamo se i zlatu poslije dva srebra sa "drim timom", ali potrebno je sve ukomponovati i doći do podijuma. Jasno je da će veliki pritisak zbog toga biti na selektoru Đorđeviću...

"Ako bude treći, svi će poludjeti, takvi smo...Imamo pet igrača iz NBA lige i još dosta igrača iz Evrolige (Micić, Gudurić, Milutinov...). Ova ekipa dosta podsjeća na nešto što je bilo devedesetih godina, ali objektivno se nadam da ta utakmica sa Amerikancima može da izgleda drugačije", rekao je agent Miodrag Ražnatović na gostovanju na RTS i dodao za kraj:

"Samo o finalu treba da razmišljamo".


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC