• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od "bivšeg" do novog ugovora sa Partizanom!

Autor mondo.rs

Bojan Ostojić je takav rasplet više nego neprijatne, ali na kraju, ipak, nezaboravne sezone u Partizanu i zaslužio.

 Bojan Ostojić ugovor FK Partizan Izvor: MN PRESS

"Život se okrene preko noći", pomalo zamišljeno, ali vidno raspoložen i srećan rekao nam je Bojan Ostojić nakon postignutog gola kojim je Partizan pobedio Crvenu zvezdu i odbranio trofej u Kupu Srbije.

Do pre samo mesec-dva bio je ubeđen da će ovog leta da se završi njegova epizoda u Humskoj.

"Kada počinjete pripreme?", pitali smo nedavno 35-godišnjeg štopera, a dobili smo odgovor koji ne nedvosmisleno otkrivao planove kluba i fudbalera.

"Ne znam kada POČINJU pripreme. Ja neću biti ovde", odgovorio je Ostojić i dodao: "Ostao bih, ali su šanse gotovo ravne nuli…"

Dok god postoje procenti, pa makar oni bili i najminimalniji, čuda su moguća. Baš kao i u slučaju Ostojića. Momak koji je veći deo sezone bio precrtan, sa beznačajnim učinkom na manje bitnim utakmicama, dolaskom Sava Miloševića i novog stručnog štaba uzdigao se kao feniks iz pepela i od marginalca postao heroj Partizana i ponovo zaseo na mesto sa kojeg je zasluženo 2017. pokorio Srbiju.

Posle derbija, prema proceni igrača, šanse za ostanak u Partizanu bile su 50-50, uz sada već čuvenu rečenicu: "Ja hoću, oni neće". Nepuna dva dana kasnije priča je dobila obrt.


"Ostojić je zaista fenomenalan momak. Vidim da ga mnogi ovih dana opraštaju od Partizana i fudbala. Ja sam suprotnog mišljenja. Nije samo gol koji je postigao, odlično je igrao celu utakmicu", rekao je Milošević i time praktično najavio novi ugovor za iskusnog defanzivca.

Partizan je spreman da Ostojiću ponudi novi ugovor na još godinu dana, čime bi i definitivno bile zakopane ratne sekire, koje su jedno vreme sevale na relaciji fudbaler – uprava kluba.

Pored Ostojića je stasao Nikola Bleki Milenković, rastao je kao igrač i Svetozar Marković, a odlično deluje i u paru sa Strahinjom Pavlovićem, još jednim tinejdžerom i Partizanovim velikim zalogom za budućnost.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC