• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebron Džejms "regrutuje": Kavaj Lenard i Džimi Batler!

Autor mondo.rs

"Prema onome što sam saznao, Lebron je već ušao u proces 'regrutacije'", rekao je Vindhorst.

Lebron Džejms radno koristi produženi odmor posle prve sezone na Zapadu, ujedno i prve posle 13 godina u kojoj nije igrao plej-of.

"King", tvrdi novinar Brajan Vindhorst, ne radi u teretani i na terenu, već kancelarijama gde uz pomoć agenata i direktora pokušava da ubedi buduće slobodne košarkaše, Kavaja Lenarda i Džimija Batlera.

Lenard i dalje igra sezonu i nalazi se na pobedu od plasmana u veliko finale u prvoj sezoni na Istoku, odnosno u Toronto Reptorsima, dok je Batler na odmoru još od "one" trojke, upravo Lenarda, koja je eliminisala Filadelfiju Seventisiksers u majstorici polufinala Istoka.

NBA PRIČE: ROBERT ORI!

Prate se i "lajkovi"

NBA fanaticima nije promaklo da je Džejms na Instagramu "lajkovao" i post na jednoj košarkaškoj stranici, koja je objavila foto-montažu njegovog bivšeg saigrača, Kajrija Irvinga, u dresu Lejkersa.

Još dok je nastupao za Klivlend Kavalirse, Džejms je planirajući selidbu u Los Anđeles pokušavao preko agenta da ubedi Pola Džordža da mu se pridruži, ali je on ostao u Oklahoma Siti Tanderu, posle čega je propao i pokušaj Lejkersa da tokom sezone obave veliki trejd sa Nju Orleans Pelikansima i dovedu Entonija Dejvisa.

Sve je završeno rezulatskim debaklom slavne franšize, Medžik Džonson se povukao sa mesta predsednika, a potom je vlasnica Džini Bas sa preostalim saradnicima odlučila da smeni trenera Luka Voltona i postavi Frenka Fogela.

"Prema onome što sam saznao, Lebron je već ušao u proces 'regrutacije'. Čuo sam da je bio u kontaktu sa Kavajom Lenardom, čuo sam da je bio u kontaktu sa Džimijem Batlerom... Ne znam da li su se dopisivali, čuli telefonom ili išli na večeru, ali suština je da Lebron čini sve kako bi se nadoknadili propusti Lejkersa iz prethodnog perioda", rekao je Vindhorst sa mreže ESPN.

Biće zanimljivo videti kako će izgledati NBA liga posle leta koje će veliki broj zvezda dočekati kao potpun ili delimično slobodni agenti. Dovoljno je pored Lenarda i Batlera nabrojati imena: Kevin Durent, Kajri Irving, Kemba Voker, Klej Tompson, Danđelo Rasel, Tobajas Heris, Kristaps Porzingis, Kris Midlton, Nikola Vučević, Demarkus Kazins, Džulijus Rendl, Al Horford, Mark Gasol, Bojan Bogdanović, Bruk Lopez, Deandre Džordan, Malkom Brogdon, Nikola Mirotić, Goran Dragić, Dani Grin, Džej-Džej Redik, Harison Barns, Markus Moris, Tadijus Jang, Rudi Gej, Riki Rubio i Derik Rouz.

Kada su Denver Nagetsi u pitanju, oni su navodno "nanišanili" Bogdanovića i Herisa.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC