• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mogu li zvezdaši sa 4.770 na 20.000?

Autor mondo.rs

Crveno-bijeli uskoro puštaju u prodaju sezonske ulaznice. Tim povodom razgovarali smo sa predsjednikom kluba Svetozarom Mijailovićem.

 FK-Crvena-zvezda-clanstvo-i-sezonske-karte Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Plasman u Ligu šampiona donio nam je prošle sezone tri spektakla na stadionu "Rajko Mitić". Navijači Crvene zvezde priredili su atmosferu za pamćenje u duelima sa Napolijem, Liverpulom i Pari Sen Žermenom, a u klubu se nadaju da će tako biti i predstojeće jeseni.

Cilj je, međutim, da se ambijent sa evropskih utakmica prenese i na domaća takmičenja.

Učlanjivanje u klub i obnova članstva biće omogućeno do 1. jula.

"Isti klub igra i pobjeđuje i Liverpul i Radnik, iste boje dresova se muče i gube od PSŽ-a i od Čuke, isti grb se bori i izbori neriješeno protiv Napolija i Lučana! Ako hoćemo da nas najveći i najbogatiji klubovi današnjice poštuju, kao i njihovi navijači, onda mi moramo da poštujemo sebe, naš klub, ali i naše protivnike u domaćoj ligi koji sanjaju da nas pobijede! Ako hoćemo da naši igrači na terenu pokažu isti žar i borbu i protiv jačih i protiv slabijih rivala i uvijek budu najbolja verzija crveno-bijelog tima, onda i mi na tribinama moramo da ih ispratimo: i brojem i energijom!", navodi se u nedavnom saopštenju organizovanih navijača Crvene zvezde, Delija.

O istoj temi govorio je i predsjednik kluba, Svetozar Mijailović.

"Iza nas je fantastična sezona. Igrali smo Ligu šampiona, pobijedili evropskog prvaka Liverpul, odbranili titulu... Nadam se da će sve to uticati na naše navijače i doprinijeti da se u još većem broju učlane u klub i kupe sezonske ulaznice, koje će se naći u prodaji od 17. juna", istakao je Mijailović u razgovoru za MONDO.

"Da bismo im olakšali, omogućili smo i učlanjivanje u klub putem interneta. Trenutno Crvena zvezda ima 20.248 aktivnih članova, od kojih su oko 10.000 njih junior članovi, između 15 i 18 godina. Trenutno nam je fokus da se u klub učlani što više djece, jer želimo da se mladi uče zvezdaštvu i vrijednostima koje ovaj klub promoviše. Zato i organizujemo česte posjete školama, ekskurzije na našem stadionu i obilazak muzeja... Primjera radi, danas su nam u posjeti bila djeca sa Pala, od kojih se njih 30 učlanilo u klub".

Mijailović je podsjetio da svi članovi imaju određene privilegije, među kojima su popusti u klupskoj prodavnici, olakšana kupovina ulaznica za evropske utakmice, a prvenstveno mogućnost glasanja na predsjedničkim izborima.

Ukazao je i na radove koji se već neko vrijeme izvode na zapadnoj tribini stadiona "Rajko Mitić" u cilju poboljšanja komfora posjetilaca.

"Čekamo kraj rekonstrukcije, pa da saopštimo i definitivne cijene sezonskih ulaznica, kojih smo prošle godine prodali 4.770. Ubijeđen sam da će ovog ljeta taj broj biti značajno veći", naveo je Mijailović.

I navijači su optimisti...

"Hajde da za sljedeću proslavu titule ne bude besplatnog ulaza, hajde da kada neki zvezdaš prolaznik pita na blagajni da li ima mjesta, dobije odgovor: Ima, ali su zauzeta... 20.000 sezonskih karata!", istakle su Delije u svom saopštenju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC