• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda o prodaji Pavkova: Ova ponuda se NE odbija

Autor mondo.rs

Crvena zvezda je definitivno odustala od dovođenja lijevog beka Hafeza. Novi napadač dolazi sljedeće nedjelje.

 Ponuda-za-Milana-Pavkova-se-ne-odbija-kaze-sportski-direktor-Crvene-zvezde-Mitar-Mrkela Izvor: MN PRESS

Od subote je zvanično - Milan Pavkov više nije fudbaler Crvene zvezde.

Ljubimac navijača i strijelac golova kojima je prošle sezone na "Marakani" pao šampion Evrope, Liverpul, napustiće crveno-bijele i preseliće se u Kinu, jer je prvak Srbije prihvatio ponudu Đijangusa od tri miliona evra.

S obzirom na raniji dogovor Radničkog iz Niša i Zvezde, na "Čair" će otići 30 odsto zarađenog iznosa, što znači da će crveno-bijeli ukupno zaraditi oko dva miliona evra, s obzirom na to da je obavezno i izdvajanje menadžerske provizije.

Zvezdin sportski direktor Mitar Mrkela govorio je u nedjelju na pripremama ekipe u Austriji o ovom transferu, uz objašnjenje da crveno-bijeli nisu bili u situaciji da odbiju Kineze.

"Sve je stvar tajminga. I za Crvenu zvezdu i za Pavkova je došao trenutak, kad je ponuda bila ona koja se ne odbija. Žao nam je svima, jer je ostavio jako dobar utisak kao igrač i momak, ali to su stvari koje se u Zvezdi redovno dešavaju", rekao je Mrkela.

Izvor: Mondo/Goran Sivački

Kao i pri nedavnoj prodaji Dejana Joveljića, sportski direktor crveno-bijelih ponovio je da žali što je klub u takvoj situaciji da mora da prihvati i ovu ponudu.

"Pavkovu želimo sve najbolje. Znamo koliko ga navijači vole, ali odlazili su mnogi ljubimci navijača. Volio bih da je Zvezda u drugoj situcijii i položaju, da ne mora da servisira stare dugove i gradi infrastrukturu koja je najbitnija. Tu su i svakodnevni troškovi, tako da je ovo neizbježno".

Takođe, Mrkela je najavio i da će uskoro stići i novi napadač.

"Ne govorim o konkretnom imenu, tokom sljedeće nedjelje ćemo završiti taj posao", najavio je on, pa kratko komentarisao i potragu za defanzivcem.

Prema Mrkelinim riječima, Zvezda je odustala od pokušaja da dovede lijevog beka Karima Hafeza, koji je sarađivao sa trenerom Vladanom Milojevićem u Omoniji. U nedjelju tokom dana pojavilo se ime nove želje crveno-bijelih, Žandera Santane.

"Zadovoljni smo u ovom trenutku štoperima koje imamo. Postoji mogućnost u slučaju odlaska Savića, potreban nam je jedan štoper. Nije tajna da želimo da dovedemo zadnjeg veznog, kao i napadača. Odustali smo od dovođenja Hafeza. Potrebno je da se tri strane slože, jedna od tri strane nije bila zadovolja u tom poslu", izjavio je Mrkela.

Crvena zvezda će prvu takmičarsku utakmicu u sezoni 2019/20 odigrati 9. ili 10. jula protiv litvanske Suduve, u uvodnom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC