Trebinje: Muž ubio ćerku Božidara Vučurevića

Autor:

Muškarac S.R. iz Trebinja ubio je večeras svoju suprugu LJ.R, a onda pucao u sebe, potvrdio je načelnik trebinjske Policijske uprave Siniša Laketa.

Trebinje: Muž ubio ćerku Božidara Vučurevića Foto: Srna

Laketa je rekao da je muškarac živ i da mu se u trebinjskoj bolnici bore za život.

On je naveo da se sve dogodilo oko 19.00 časova u blizini trebinjskog Srednjoškolskog centra.

U toku je uviđaj, a iz policije su rekli da će po završetku uviđaja objaviti saopštenje.

Prema nezvaničnim informacijama Euroblica u ubistvu koje je danas potreslo Trebinje stradala je Ljiljana Ratković (51), kćerka Božidara Vučurevića, nekadašnjeg ratnog načelnika ovog grada. 

U nju je iz vatrenog oružja pucao njen doskorašnji muž Slaviša Ratković sa kojim je bila u braku skoro 30 godina. Nezvanično, oni su se razišli prije 15-ak dana, a nedugo zatim on je digao ruku na nju, pa odmah potom i na sebe. Ljekari trebinjske bolnice su se borili za njegov život nakon što je pucao sebi u glavu, a kasnije je prebačen u KC Podgorica.

Ubsitvo se dogodilo oko 15 časova. Muž je prvo došao na šalter gdje žena radi, pa otišao. Vratio se dvadesetak minuta kasnije sa ukrasnom kesom u ruci. Prišao je šalteru za ovjeravanje knjižica i pucao u nju iz pištolja, a onda i sebi u predjelu uha.

Slaviša je bio automehaničar, a ona službenica u Fondu zdravstva. Danas je navodno bila dežurna na ovjeravanju knjižica kad je on dosao u Fond zdravstva. Tu se desilo ubistvo nakon rasprave.

Ostale vijesti