• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Litvanci: NE PLAŠIMO se Delija i Zvezde, spremni smo

Autor mondo.rs

"Ne plašimo se, spremni smo za izazov. Znamo koliko je jaka Zvezda, kakav je nivo ekipe, ali spremni smo", rekao je Čeburin.

 Cvena zvezda Suduva Litvanci Ne plašimo se Delija Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Trener Suduve Vladimir Čeburin rekao je da se njegova ekipa ne plaši Crvene zvezde, da je spremna za izazov i da će u revanš utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona pružiti maksimum kako bi se plasirala u drugo kolo.

"Čeka nas težak meč jer igramo protiv teškog protivnika, ali pripremićemo se za utakmicu, daćemo maksimum za dobar rezultat. Znamo koliko im znači podrška domaćih navijača, to će za njih biti velika prednost, ali videćemo sutra koliko smo bili uspešni u našim analizama i kako će to funkcionisati", rekao je Čeburin na konferenciji za novinare u Beogradu.

Fudbaleri Suduve igraju u utorak uveče na stadionu "Rajko Mitić" protiv Crvene zvezde, revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvi meč u Litvaniji završen je 0:0.

Upitan "da li se plaši debakla", pošto Zvezda nije postigla gol u prvom meču, trener Suduve odgovorio je odrično.

"Ne plašimo se, spremni smo za izazov. Znamo koliko je jaka Zvezda, kakav je nivo ekipe, ali spremni smo", rekao je Čeburin.

Takođe, na pitanje da li će brojni igrači iz njegovog sastava koji su sa Balkana izgoreti u želji za dokazivanjem, Čeburin je rekao: "Sutra smo svi Litvanci i predstavljaćemo Suduvu".

Zvezdino prvo FINALE - Suduva MORA da padne (VIDEO)

"Nije važno ko je odakle, mi smo jedan tim i imamo jedan cilj", naveo je on.

Fudbaler Suduve Jovan Čađenović rekao je da je njegova ekipa autsajder na papiru.

"Očekujemo mnogo publike, ovo je veliki klub i mi smo toga svesni. Autsajderi smo na papiru, ali probaćemo da damo sve od sebe da prođemo dalje. Otkako smo izvukli Zvezdu znali smo šta nas čeka. Radovali smo se revanšu pred mnogo publike, to je za nas veliki izazov. Siguran sam da neće biti straha, da ćemo da uživamo na terenu sutra i da pokažemo kvalitet", naveo je on.

Crnogorski fudbaler rekao je da je ekipa obavila dobar posao u prvom meču, kao i da je sutrašnji protivnik dobro analiziran.

"Očekujemo težak meč, mislim da smo obavili dobar posao u prvoj utakmici, najbitnije nam je bilo da dođemo na revanš sa pozitivnim rezultatom, što smo i učnili. Imali smo šanse, nismo ih iskoristili, ali glavu gore. Dobro smo analizirali, trener je pedantno analizirao igru protivnika, a probali smo da uvidimo neke naše slabe strane iz prvog meča, gde su nam pravili probleme i probaćemo to da rešimo", rekao je Čađenović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC