Kuzmić van životne opasnosti, napušta šok sobu

Autor:

Crvena zvezda saopštila je da je stanje povrijeđenog igrača sve bolje.

Kuzmić van životne opasnosti, napušta šok sobu Foto: MONDO/Goran Arbutina

Ognjen Kuzmić nalazi se van životne opasnosti i sutra će napustiti šok sobu, prvi put nakon saobraćajne nesreće prošlog vikenda, kada je zadobio ozbiljne povrede.

"Ognjen Kuzmić osjeća se znatno bolje i u ponedjeljak će biti premješten iz šok sobe Urgentnog centra na odjeljenje intenzivne nege. Od petka je u potpuno svjesnom stanju, komunicira sa članovima svoje porodice i ljekarima koji su zaduženi za njegov oporavak", navodi se na sajtu kluba.

Crvena zvezda je prenijela i da je košarkaš sada van životne opasnosti.

"Prema procjenama lekarskog tima, Ognjen je sada potpuno van životne opasnosti, nema negativnih promjena, niti bilo kakvih komplikacija i pogoršanja sa povredama glave i grudnog koša. Operacijom su potpuno sanirane teške povrede gornje vilice, a već tokom dana Kuzmić bi mogao i prvi put potpuno da se pridigne iz kreveta i stane na noge, što je izuzetan pomak", piše u saopštenju Crvene zvezde, koja je izrazila zadovoljstvo i zbog lijepih vijesti iz Banjaluke da se Kuzmićev prijatelj koji je sa njim bio u automobilu i teško je povrijeđen, takođe probudio iz kome.

Ostale vijesti