• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kejn dobija pravu podršku, Poketino novog zemljaka

Autor mondo.rs

Na Ostrvu se sprema još jedna transfer "bomba"...

Prethodnih dana pisalo se o prelasku Paula Dibale u Mančester junajted, u trampi za Romelua Lukakua, ali prema posljednjim informacijama Đanluke Di Marcija, argentinski napadač će na putu iz Torina zastati mnogo prije Mančestera.

Njegova destinacija je London, i to sjeverni dio glavnog grada Ujedinjenog kraljevstva, gdje ga raširenih ruku čekaju Totenhem i četvorica zemljaka - trener Maurisio Poketino i budući saigrači Erik Lamela, Huan Fojt i Paulo Gazaniga!

Juventus je prihvatio ponudu "pijevaca" vrijednu 70 miliona evra i sada Dibalin agent sa Totenhemom ugovara lične uslove.

Prošlosezonski finalista Lige šampiona tako će iskoristiti priliku da konačno pojača konkurenciju na poziciji centralnog napadača, gdje je neprikosnovenog Harija Kejna mogao da zamijeni samo veteran Fernando Ljorente.

U situacijama kada je Kejn bio van stroja, Poketino je često morao da pribjegava alternativnim taktičkim rješenjima, sa Lukasom Mourom ili Son Hjung Minom, koji se ipak bolje snalaze u malo drugačijim ulogama.

Prelazni rok za engleske klubove se završava u četvrtak, pošto u petak utakmicom Liverpul - Norič počinje nova sezona Premijer lige.

TOP 10: Transferi koje IŠČEKUJEMO u PL!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC