Milošević: I da hoćemo, ne umijemo da se branimo!

Autor:

Savo Milošević pozvao svoje igrače da zaborave na rezultat prve utakmice sa Malatijom i pokušaju ponovo da savladaju turskog predstavnika.

Milošević: I da hoćemo, ne umijemo da se branimo! Foto: MN Press

Odlična igra prije nedjelju dana u Beogradu donijela je Partizanu lijepu prednost za revanš 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv Malatije.

Crno-bijeli su u Tursku doputovali sa pobjedom 3:1 u džepu, a Savo Milošević je na konferenciji za medije najavio da njegova ekipa neće braniti taj rezultat, već će igrati kao da je i dalje 0:0.

"Već smo dosta pričali o ovoj utakmici, nema puno tajni. Kao što mi sve znamo o njima, tako oni znaju sve o nama. Nećemo biti u prilici da u velikoj mjeri iznenadimo ni mi njih, niti oni nas. U ovom momentu je najbitnije da moji igrači budu spremni, fizički prije svega, ali i da izdržimo psihološki pritisak koji će biti veći nego na utakmici na našem terenu. Mislim da je to ključna stvar", rekao je Milošević i dodao da neće biti većih promjena u igri Partizana.

"Činjenica je da smo sve ono što smo planirali u velikoj mjeri ostvarili u prvom meču i nemamo razloga da nešto korjenito mijenjamo za ovaj meč. A da li ćemo se vratiti u odbranu? Mi to i da hoćemo ne umijemo".

Trener crno-bijelih nada se da će njegovi igrači uspjeti da ponove neke stvari koje su dobro radili tokom duela u Humskoj.

"Mi moramo potpuno da izbrišemo rezultat prve utakmice iz glave, da memorišemo neke stvari koje smo dobro uradili, da probamo da ih ponovimo, probaćemo u određenoj mjeri i da iznenadimo protivnika".

Milošević je upitan i da li očekuje reakciju navijača Malatije zbog načina na koji je turski tim dočekan u Beogradu, a zbog čega su crno-bijeli kažnjeni naredne dvije međunarodne utakmice kao domaćini pred praznim tribinama.

"Što se tiče publike, ja mislim da smo mi kao klub naviknuti na toliko stvari kada je u pitanju publika da nas ništa ne može iznenaditi, niti zaprepastiti. Na sve smo navikli, tako da će biti bitno samo ono što se dešava na terenu i to je najbitnije od svega jer ćemo tu zavisiti isključivo od nas", rekao je Milošević, koga su turski novinari pitali da li je probao kajsije koje su obilježje Malatije.

"Obavijestili su nas da su kajsije najbolji proizvod sa ovih prostora, ali ih još nismo probali. Nadam se da ćemo imati priliku da ih probamo".

Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić rekao je da će sutrašnja utakmica biti teža od one u Humskoj.

"Svi smo svjesni da nas očekuje teža utakmica nego što je bila u Beogradu, ali svjesni smo svog kvaliteta, vjerujemo u sebe i ako budemo pravi kao što smo bili u Beogradu, neće biti nikakvih problema", rekao je Šćekić i istakao da nije važno ko će biti junak, već da tim bude jedna cjelina.

Duel između Malatije i Partizana igra se u četvrtak od 19 časova.

Ostale vijesti