Obistinile se slutnje, bez fudbala u Dvorovima

Autor:

Duel trećeg kola Prve lige Republike Srpske između Sloge i brčanskog Jedinstva nije odigran.

Obistinile se slutnje, bez fudbala u Dvorovima Foto: Promo/FK Jedinstvo Brčko/Adis Junuzović

Prethodnih dana, ali i mjeseci, pričalo se i pisalo o odustajanju Sloge iz Gornjeg Crnjelova od takmičenja u Prvoj ligi Republike Srpske, a ako je suditi po današnjim dešavanjima, sve smo bliže tome da prvoligaški karavan u nastavku sezone broji samo devet ekipa.

Naime, planirani duel trećeg kola Prve lige RS u Dvorovima između Sloge i brčanskog Jedinstva nije odigran, s obzirom da se niko od domaćih nije pojavio na stadionu.

Gosti iz Brčkog, kao i službena lica, pojavili su se u Dvorovima, čekali bilo kakvu informaciju iz tabora sloge do 17.45, a onda je delegat susreta Mile Spasojević mogao da konstatuje da susret neće biti odigran, te je odlučeno da svi prisutni napuste stadion.

"Utakmica nije odigrana zbog nedolaska službenih predstavnika kluba domaće ekipe FK Sloga, kao ni igrača na mjesto odigravanja utakmice (Dvorovi). Teren nije pripremljen za igru (nije obilježen). Službena lica i gostujuća ekipa bili smo do 17 sati i 45 minuta na mjestu za odigravanje utakmice i poslije toga smo svi zajedno napustili sportski objekat", napisao je, između ostalog, deleget iz Bijeljine.

Poslije ovoga, sve je jasnije da će se crne slutnje obistiniti i da će Sloga napustiti takmičenje, dok će rezultati njihova dva do sada odigrana meča (Tekstilac 0:8 i Željezničar 0:10) biti poništeni.

Čeka se zvanična odluka čelnika Saveza.

Ostale vijesti