• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan u praznoj Areni napunio koš Darušafake

Autor mondo.rs

Ekipa Andree Trinkijerija u meču zatvorenom za javnost slavila protiv turskog kluba.

Ono što je u srijedu uspjela Crvena zvezda, u četvrtak je učinio i Partizan. U prijateljskom susretu u ranoj fazi priprema za novu sezonu, crno-bijeli su u Beogradskoj areni savladali Darušafaku.

Partizan - Darušafaka 81:68 (20.21, 25:8, 20:21, 15:17)

Meč je bio zatvorenog tipa, daleko od očiju javnosti, te je i odigran pred praznim tribinama. Partizan je uspio da upiše sigurnu pobjedu na krilima izvanredne druge četvrtine, uostalom i jedine koju su riješili u svoju korist.

Počeo je susret egal igrom dva tima, ali je narednu dionicu ekipa Andree Trinkijerija odigrala gotovo perfektno - 25:8. Početkom drugog poluvremena prednost domaćina porasla je i do +20, ali je Darušafaka uspjela da se koliko-toliko priključi.

Ipak, sve vrijeme su crno-bijeli kontrolisali stvari, da bi posle nešto "sporije" četvrte četvrtine meč priveli kraju sa 13 poena više od protivnika.

Najefikasniji u timu Partizana bio je Ognjen Jaramaz sa 13 poena, dok je Rade Zagorac ubacio 10. Od ostalih igrača, Parahovski, Tomas i Pejners su dodali po osam, dok su Nemanja Gordić, Markus Pejdžer i Volden dodali po sedam. U timu Darušafake Doron Lemb je postigao 15 poena.

Partizan poslije ovog meča ide u Poljsku gdje će učestvovati na pripremnom turniru zajedno sa Makabijem, Arkom i Anvilom.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC