Dajte prijedloge za male intervencije

Autor:

Tim za male intervencije, uz podršku banjalučke Gradske uprave, pozvao je građane da se aktivno uključe u ove aktivnosti i predlože projekte koji bi bili uvršteni u plan uređenja grada za narednu godinu.

0
A- A A+
Banjaluka, centar Foto: Mondo/Vedran Ševčuk

Pošto je ovaj projekat zamišljen kao interaktivan, u kojem je veoma važno učešće građana, Tim za male intervencije poziva građane da eventualne prijedloge sa grafički naznačenom lokacijom i prijedlogom intervencije pošalju putem elektronske pošte na adrese: javnost@banjaluka.rs.ba i maleintervencije@banjaluka.rs.ba, saopšteno je iz Gradske uprave.

Realizacija prvog ovogodišnjeg projekta malih intervencija planirana je za 28. septembar kao velika radna akcija "pospremanja" grada u kojoj će moći da učestvuju svi građani.

Grad Banjaluka i Tim za male intervencije pozivaju građane i društveno odgovorne kompanije da učestvuju u ovoj akciji.

"`Male intervencije` su jedinstven projekat u Republici Srpskoj, ali i šire, koji će se baviti estetskim, kulturološkim, turističkim i funkcionalnim uređenjem pojedinih prostora u gradu", navode iz Gradske uprave.

U Banjaluci će do kraja godine, u okviru ovog projekta, biti realizovani akcija "pospremanja grada", izgradnja "smol skejl" instalacije na zelenom platou kod Pravnog fakulteta, uređenje pasaža u Gospodskoj ulici i intervencija na pješačkoj zoni kod Palate Republike.

Tagovi:

Ostale vijesti