• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO u Italiji: Dokaz zašto je Baloteli faca

Autor mondo.rs

"Nije kraj dok Balo ne kaže da je kraj!", uz osmeh je prokomentarisao jedan kolega iz Italije odluku "Super Marija" da prvi napusti prekinuti meč Breše i Vojvodine. Ipak, poslednji je napustio stadion u pratnji "karabinjera".

 MONDO u Italiji: Mario Baloteli, zlatne patike i dokaz da je FACA! (VIDEO) Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

Došao je tamo gde je omiljen!

Mario Baloteli (29) vratio se ovog leta u Brešu nadomak koje je odrastao. Rođen je u Palermu, ali se sa porodicom, koja je emigrirala iz Gane, već kao dvogodišnjak preselio u Banjolo Melu, malo mesto u Lombardiji, gde je načinio i prve fudbalske korake.

Igrao je za Lumezane pre nego što su ga primetili skauti Intera i još kao tinejdžer debitovao je za "nerazure" i uz sebe očas posla prišio atribut "supertalenat".

Međutim, već posle dana u Mančester sitiju takav opis Balotelija sve više je bledeo, a učestaliji je postajao "kontroverzni", zbog mnogobrojnih ispada kojima je napadač bio sklon. Nema sumnje da bi napravio mnogo bolju karijeru da je bio ozbiljniji...

Ipak, zbog poteza koji je napravio ovog leta - potrebno mu je "skinuti kapu".

Mario Baloteli je potpisao za "svoju" Brešu kao 29-godišnjak i spreman je da im pomogne da u Seriji A budu bitniji faktor. Nije bio u naročitoj formi posle odlaska iz Marseja, bio je suspendovan za start šampionata, ali je protiv Napolija pogotkom nagovestio da može da bude "onaj stari". Breša je htela da ga što više testira i tokom FIFA pauza reprezentacija, pa je između ostalog zakazala meč sa Vojvodinom - koji se na kraju nije ni završio zbog incidenta na tribinama.

Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

Zanimljivo je da je Mario Baloteli prvi skinuo dres i izašao sa terena u Orzinuoviju, na šta su italijanske kolege uz osmeh prokomentarisale:

"Kraj je kada Balo kaže da je kraj!".

Naravno, nije to bio nikakav njegov hir, meč je prekinut posle razgovora malobrojne policije i glavnog sudije utakmice prekinute u 52. minutu, koja je i pre toga bila pauzirana na deset minuta, posle isključenja trenera Nenada Lalatovića koji je tim povukao sa terena.

Strasti su se smirile, oko 1.500 prisutnih navijača požurilo je kućama, ali nije mali broj onih koji su ostali da čekaju jednu fotografiju sa Marijom Balotelijem.

Uspeo je da uz pomoć nekoliko "karabinjera" izađe na teren i potom izbegne više obaveza sa navijačima, ali je na molbe klinaca i roditelja sa decom - naravno zastao.

Kao i uniformisanih lica!

Interesantan detalj svakako su "zlatne" patike i trenerka na kojoj je bilo ispisano "kriminal", ali i utisak da je Mario Baloteli, uprkos sve lošijim izdanjima u poslednjih četiri-pet godina, i dalje velika "fudbalska faca" i tako će biti dok god igra fudbal.Zaslužio je ovako ili onako!

Zaslužio je ovako ili onako!

Čekao je i čekao da se situacija ispred svlačionice "raščisti", ispratio je sve svoje saigrače, ali je u jednom trenutku ipak morao da otvori vrata i pokuša da prečicom izbegne stotine bliceva, molbi za potpis i ostalih stvari koje prate svakodnevni život fudbalera.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC