• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvorena "Arena Gradiška": Kapitalni projekat za razvoj sporta

 Bojana Ninković
Autor Bojana Ninković

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić danas su svečano otvorili sportsku dvoranu “Arena Gradiška”, kapitalni i za razvoj sporta u ovoj opštini najznačajniji izgrađeni objekat u posljednje četiri i po decenije.

 Gradiška Arena Milorad Dodik Izvor: Милорад Малешеви

Dodik je, kako prenosi Srna,  čestitao Gradskoj upravi i gradonačelniku Adžiću na uspješno završenom projektu, te napomenuo da je izgradnju sportske dvorane pratilo mnogo izazova.

“Ovo je dokaz naše sposobnosti da možemo da obezbijedimo stručne kadrove da ovakave objekte projektuju i izvođače koji to treba da izgrade, te Gradsku upravu koja to kavlitetno prati sa stanovišta standarda i dozvola. Ovo je dokaz još jednog našeg uspjeha “ naglasio je Dodik.

On je poželio sportistima dobre rezultate, te poručio građanima Gradiške da budu ponosni na ovu dvoranu.

Možda će vas zanimati

 Adžić je istakao da je otvaranje sportske dvorane veliki dan za mlade ljude i sportiste u Gradišci.

 “Arena Gradiška” je velelepan i multifunkcionalan objekat, koji ima tri sale. To su velika univerzalna sala, mala sala za odbojku i košarku i dvorana za borilačke sportive”, naveo je Adžić.

Doda je da Gradiška ima 23 kluba dvoranskih sportova, koji su osvajali značajna takmičenja i donosili evropske i svjetske medalje.

Adžić je rekao da je izgradnja sportske dvorane, koja je počela 2008. godine, koštala oko 14 miliona KM, te da su u izgradnji primijenjeni najsavremeniji standardi energetske efikasnosti.

On je dodao da je uz dvoranu i fudbalski stadion izgrađen i fudbalski teren sa vještačkom travom da bi i fudbaleri imali bolje uslove za treninge i utakmice.

Arenu Gradiška su, zajedno sa Dodikom i Adžićem, otvorili članovi gradiških sportskih kubova, a otvaranju su prisutvovali predstavnici gradskih i republičkih vlasti.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE