• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SNSD obustavlja predizborne skupove i u Gradišci

Autor Dragana Božić

Gradski izborni štab SNSD-a Gradiška donio je odluku da zbog pogoršanja epidemiološke situacije obustavi održavanje predizbiornih skupova do ponedjeljka, 26. oktobra.

 SNSD obustavlja predizborne skupove i u Gradišci Izvor: Mondo/Dušan Volaš

Tada će ponovo odlučivati o daljim aktivnostima u predizbornoj kampanji, rekao je danas predsjednik Gradskog odbora SNSD-a i kandidat ove pratije za gradonačelnika Zoran Adžić, piše SRNA.

On je na konferenciji za novinare istakao da je najvažnije da se sačuvaju zdravlje i životi građana i privredna aktivnost na području Gradiške.

Adžić je naveo da će SNSD o svemu što je radio u proteklom periodu i planovima za naredni manadat građane obavještavati putem društvenih mreža i medija, a da će mjesni izborni štabovi kamapnju voditi uz pojedinačne razgovore sa građanima.

"Želimo da izbjegnemo okupljanja i do 50 građana, što je bilo dozvoljeno, jer smatramo da je SNSD sa svojim koalicionim partnerima dovoljno uradio u prethodne četiri godine i da možemo čistog obraza da izađemo pred građane i tražimo podršku da i u naredne četiri godine kreiramo, radimo i gradimo našu Gradišku", zaključio je Adžić.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE