• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čavić: U Banjaluci se dogodio politički zemljotres koji nisu očekivali ni vlast ni opozicija

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta Dragan Čavić kaže da su rezultati izbora u Banjaluci pravi ''politički zemljotres'', a smatra da pobjedu Draška Stanivukovića nisu očekivale ni stranke vlasti ni opozicije.

 Čavić: U Banjaluci se dogodio politički zemljotres koji nisu očekivali ni vlast ni opozicija Izvor: Vedran Ševčuk/Mondo.ba

''Stanivukovićeva pobjeda je politički zemljotres i napravila je niz dilema u političkim strukturama. Donosi neko novo vrijeme i vidjećemo šta će biti,'' rekao je Čavić za Mondo.

Čavić, koji je bio kandidat opozicije na lokalnim izborima u Banjaluci 2016. godine, primjećuje da je Stanivuković vodio neprestanu kampanju.

''Očigledno je da permanentna kampanja u kojoj učestvuje godinama dala efekte. Građani su donijeli takvu odluku, nemam nikakvih predrasuda u tom smislu. Ovo je iznenađenje za mnoge, a mislim da je jednako iznenađenje i za stranke vlasti i opozicije," dodao je Čavić.

NDP je ove godine ostao ispod cenzusa u Banjaluci, a Čavić priznaje da je ostvaren loš rezultat u Izbornoj jedinici 3.

''Ovo traži nove mjere i korake, a o svemu ćemo razgovarati i donijeti odluke u Predsjedništvu i Glavnom odboru stranke koji će zasjedati kada se malo smiri situacija sa korona virusom,'' najavio je Čavić.

Predsjednik NDP je na izborima za gradonačelnika Banjaluke 2016. godine, kao kandidat Saveza za promjene, osvojio 39.670 glasova odnosno 39,91 odsto, a izgubio je izbore od kandidata SNSD, Igora Radojičića.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE