• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanivuković pohvalio Radojičića: Uradio je kvalitetne stvari

Autor Siniša Stanić

Novoizabrani gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković pohvalio je rad bivšeg gradonačelnika Igora Radojičića, navodeći da je time njegova pobjeda još veća...

 Stanivuković pohvalio Radojičića: Uradio je kvalitetne stvari Izvor: Printscreen

Gostujući sinoć na BN TV Stanivuković je naveo da je u Banjaluci teže bilo pobijediti Radojičića, nego da je na crtu za gradonačelnika eventualno izašao predsjednik SNSD-a Milorad Dodik:

"Radojičić je neko ko je uradio kvalitetne stvari za Banjaluku, pokrenuo određene procese. I od mnogih gradonačelnika u RS pokazao se kao najživahniji, u smislu rada na terenu i posvećenosti u mandatu. I trebao je ogroman rad da sve to izbalansira - ogromna sredstva, čitav vladin sektor, sve institucije, gradska uprava... I ipak je to jedan rad, da se ne stidimo reći - bila su neka djela... Tako da mogu reći da je zaista ovo jedna velika pobjeda i predstoji nam ogroman rad na koji sam spreman sa svim mojim saradnicima, da istrajemo na svim datim riječima, da ga uradimo."

Stanivuković kaže da je opredjeljenje Banjaluke i svih Banjalučana najbolji mogući odnos sa Beogradom i Srbijom:

"Želja je, i ne samo želja, najiskrenija namjera, opredjeljenje Banjaluke i svih Banjalučana, dakle bratski, prijateljski, najbolji mogući odnosi na svijetu sa zvaničnim Beogradom i Srbijom... Ako gledamo da je ta saradnja najbliža moguća. Kad smo rekli bratska, ja imam rođenog brata, ja bih želio da je moj brat jak i da sam ja snažan i da možemo ravnopravno da sarađujemo."

Nopvoizabrani gradonačelnik Banjaluke je dodao da nikome ne bi prijalo da tražimo one najosnovnije stvari jedni od drugih:

"Ne bi nikom prijalo, koliko god da smo braća, da moramo da tražimo one najosnovnije stvari jedan od drugog. Cilj je da Banjaluka u tom pravcu ide. Naše opredjeljenje jeste, i jedna poruka Beogradu i Srbiji ide, da politička figura nije samo Dodik, i to je istina, da postoji još politika, da postoji druga istina, prava istina, da postoje ljudi koji mogu da vode ne samo Banjaluku nego Republiku Srpsku i da će te promjene biti za dvije godine. Ja to znam, dakle više negu reći vjerujem", naglasio je on.

Prijateljska ruka pružena je i prema svim drugim gradovima u Srbiji, BiH i regionu, zaključio je Stanivuković.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE