• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nešić optužio Jelenu Trivić, stigao mu odgovor: ''Vi ste ono protiv čega se politički borim''

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Predsjednik DNS, Nenad Nešić, sinoć je izjavio da se poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini, Jelena Trivić, protivi eventualnoj koaliciji DNS i opozicionih stranaka i optužio je da ''da je glavna prepreka promjena u Srpskoj''. Trivićeva mu je danas odgovorila.

 Nenad Nešić Jelena Trivić  Izvor: MONDO

Nešić je gostujući na Elta TV naveo još i da Jelena Trivić "nije srećna što je Draško Stanivuković pobijedio na izborima za gradonačelnika Banjaluke."

"Slušao sam njenu izjavu u kojoj kaže da nije spremna da nas prihvati u opozicioni blok. Uputili smo poziv PDP-u i SDS-u za potpisivanje predizbornog koalicionog sporazuma za rušenje Dodika na opštim izborima i još nisam dobio odgovor. Postavljam i ovdje pitanje, da li želite da potpišemo predizborni koalicioni sporazum koji će značiti pobjedu na izborima 2022. Gdje je vaša odgovornost za gubitak Prijedora, gdje je odgovornost Jelene Trivić koja se slika sa kandidatom SDS-a? Ja koliko znam gospođa Trivić nije srećna što je Draško Stanivuković pobijedio," rekao je Nešić koji smatra da je jedina želja Jelene Trivić da bude predsjednik Republike Srpske.

Borenović: Neprihvatljiva izjava lidera DNS

Predsjednik PDP Branislav Borenović napisao je da je "neprihvatljiva i nekorektna izjava lidera DNS-a o PDP-u i ključnim ljudima koji su nosioci promjena i našim izbornim koalicijama sa SDS." "Tako se ne stiče povjerenje i zato smo sa pravom obazrivi. Nažalost, režim i njegovi pobornici se raduju ovakvim izjavama," napisao je Borenović.

Trivićeva je danas odgovorila Nešiću i poručila mu da je on sve ono protiv čega se ona politički bori, te da Nešić i DNS ne predstavljaju nikakvu promjenu.

"Znala sam da ćete atakovati na mene lično i znala sam da će biti nisko, ali nisam znala da će biti priglupo. Jeste, istina je da imam političke ambicije i da su se one negdje kroz medije provukle da bih mogla biti kandidat za predsjednika 2022. godine. I sam Draško je to nekoliko puta izjavio. Istina je i da sam u nekom užem krugu rekla, ako je uslov da mandat za vladu obećam Nešiću, onda tražite drugog kandidata. Za mene postoje politički principi. To Vas je zaboljelo. Jednostavno gospodine Nešiću ja u vama ne vidim promjenu. Vi ste sve ono protiv čega se ja u politici borim. Možda je trebalo da pričamo prije ovog medijskog rata. Ali ne znam iskreno da li bih sa Vama mogla spojiti pet smislenih rečenica", rekla je Jelena Trivić.

Podsjećamo, rukovodstvo DNS odlučilo je da napusti vladajuću koaliciju okupljenu oko SNSD, pa je klub ove stranke u Narodnoj skupštini najavio opoziciono djelovanje. Taj klub sada čini pet poslanika nakon što su ih ove sedmice napustili Darko Banjac i Diko Cvjetinović, koji će, kako je najavljeno, možda formirati novu stranku.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE