• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović o prelasku u SNSD: Na dobitku smo i mi i stranka

Autor Vesna Kerkez

Borivoj Obradović, bivši predsjednik Gradskog odbora DNS-a Banjaluka, jedan od onih koji je danas pristupio SNSD-u, rekao je da ova partija ima snagu da u vremenima kada su prisutni svakodnevni pritisci povede i provede Republiku Srpsku.

 Obradović o prelasku u SNSD: Na dobitku smo i mi i stranka Izvor: Mondo - Vedran Ševčuk

"Zalažemo se za politiku gradnje, a ne politiku rušenja, ne kritikovanja i rušenja pojedinica i tu smo se našli zajednički jezik sa SNSD-om. Zalažemo se za ukrupnjavanje političke scene, posebno kada su u pitanju nacionalne teme", rekao je Obradović.

Obradović je rekao da su poslije današnjeg poteza na dobitku i oni i SNSD.

"SNSD je dobio mlade ljude, uz nekog iskusnijeg političkog saborca, a mi smo dobili najjaču političku partiju uz koju ćemo ostvariti ono što smo zamisli, i ostvariti sav naš politički potencijal", rekao je Obradović na konferenciji za novinare u Banjaluci.

Možda će vas zanimati

On je dodao da su tu danas bili prisutni oni koji su ostvarili najbolje rezutate na izborima, te najavio da će u naredom periodu biti još mnogo pristupanja.

"Zajedno sa ovim ljudima, niko od nas se nije isticao kao neka medijska zvijezda, sjeli smo i donijeli odluku da izaberemo SNSD, jer smataramo da je ovo najveća i najsnažnija partija u Republici Srpskoj, a samim tim i u Banjaluci", istakao je Obradović.

Obradović je napomenuo da su prošli mnoge turbulencije u samom DNS-u, da su od 2016. godine u tri-četiri navrata pokušavali da dignu taj odbor, u čemu su i uspijevali.

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić iz SNSD-a izrazio je zadovoljstvo što su, kako je naveo, ovako kvalitetni kadrovi pristupili SNSD-u i siguno će u narednom pariodu uvažiti sve njihove prijedloge i nastaviti kontinuiran razvoj Banjaluke i Republike Srpske.

"Važno je napomenuti da je klub odbornika SNSD-a u gradskoj Skupštini jači za dva odbornika. Takve dogovore smo već imali i mislim da ovo neće biti prestanak povećanja broja ljudi i odbornika SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka", rekao je Ilić.

On vjeruje da će naredni period biti konstruktivan kada su u pitanju sve stranke većine u Banjaluci koju će nastaviti da razvijaju. 

(Srna)

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Darko

Kako se pacovi nađu samo sto ovaj pacov sa broda koji tone utece na brod koji ce uskoro potinuti

Če

@Darko Hoćes da kazes, od pacova pobjegao štakoru!?

MONDO REPORTAŽE