• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odbačena tužba SP-a protiv SPS-a zbog naziva stranke

Autor Dušan Volaš

Okružni sud u Bijeljini potvrdio je prvostepenu presudu Osnovnog suda u Bijeljini kojom je odbačena tužba Socijalističke partije protiv Socijalističke partije Srpske (SP) zbog naziva partije, saopšteno je iz SPS-a.

 Odbačena tužba SP-a protiv SPS-a zbog naziva stranke Izvor: Mondo - Vedran Ševčuk

U saopštenju se navodi da su SPS 12. marta prošle godine osnovala četiri poslanika i dio članova Socijalističke partije, te veliki broj mladih ljudi iz svijeta sporta, kulture, privrede i drugih sfera.

Potpredsjednik SPS-a Maksim Skoko istakao je da od samog nastajanja stranke traju neuspješni pokušaji da se kod pravosudnih institucija ospori naziv Socijalističke partije Srpske.

"Ova posljednja presuda je očekivana. SPS nastavlja sa rastom i jačanjem. Imamo povjerenje 30.000 građana Republike Srpske, 40 odborničkih mandata i parlamentarni smo u 20 lokalnih zajednica", rekao je Skoko.

Prema njegovim riječima, SPS u Banjaluci ima veliku podršku i treći su po snazi nakon prvih izbora i nakon samo nekoliko mjeseci postojanja.

"Jasno nam je da će se nastaviti serija tužbi i pokušaja osporavanja nas i našeg rezultata na sve načine, ali to je uzaludan posao. SPS će nastaviti da raste i jača i volimo da kažemo da smo tek počeli. Naš zadatak i naša misija je budućnost Srpske, a drugi neka se bave tužbama", poručio je Skoko.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE