• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vanredna sjednica o budžetu Grada Banjaluka zakazana za srijedu

Autor Siniša Stanić

Vanredna sjednica Skupštine grada Banjaluka o novom prijedlogu budžeta grada za ovu godinu biće održana u srijedu, odlučeno je na danas na sjednici Kolegijuma.

 Vanredna sjednica, Grad Banjaluka, termin Izvor: Banjaluka.rs.ba

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić rekao je da je sjednica zakazana za narednu sedmicu kako bi bilo dovoljno vremena da gradonačelniku budu dostavljeni eventualni amandmani na budžet, za šta je rok ponedjeljak, 12. april do 14 časova.

On je izrazio uvjerenje da će gradonačelnik i skupštinska većina pronaći zajednički jezik, kako bi se došlo do adekvatnog rješenja za budžet.

Možda će vas zanimati

"Neophodan nam je dogovor, ne samo kada je riječ o budžetu, nego i o drugim stavkama koje su bitne za normalno funkcionisanje i razvoj grada. Moja je želja da sve ovo prođe u duhu demokratije", rekao je Ilić novinarima nakon sjednice Kolegijuma.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković rekao je da je insistirao da vanredna sjednica bude zakazana u što kraćem roku, jer grad već sada funkcioniše na principima rezervi.

"Nadam se da ćemo sljedeće sedmice dobiti kakav-takav budžet, te da će grad nastaviti normalno da funkcioniše", rekao je Stanivuković.

Podsjećamo, prijedlog budžeta Banjaluke za ovu godinu, od oko 150 miliona KM, nije usvojen na nedavnoj sjednici gradske Skupštine.

Gradonačelnik Draško Stanivuković dostavio je prije dva dana novi prijedlog budžeta Skupštini Grada, koji bi trebalo da bude razmatran na vanrednoj sjednici gradskog parlamenta.

(Mondo, agencije)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ahila

Nesposobnjakovici!!!

Baćo

Nas tri brata, sve tri veseljaka...

Zole

Ovi će kako je krenulo usvojiti budžet tamo oko gospojine

MONDO REPORTAŽE