• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodikovi sin i ćerka odgovorili na Stanivukovićeve prozivke: Ovo su naše firme

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Gorica i Igor Dodik, ćerka i sin srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika izdali zajedničko saopštenje.

 Dodikovi sin i ćerka odgovorili na Stanivukovićeve prozivke: Ovo su naše firme Izvor: MONDO/ Vedran Ševčuk

Gorica i Igor Dodik obratili su se svim građanima i medijima saopštenjem za javnost u kojem su naveli tačan broj kompanija čiji su vlasnici.

Povod je, kako se navodi "učestalo ponavljanje i prenošenje netačnih i neprovjerenih informacija koje je plasirao gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković". 

U saopštenju se navodi da su u vlasništvu Gorice Dodik kompanije "Agape" Banjaluka, "Agro voće" Aleksandrovac i "Global Liberti" Laktaši, a u vlasništvu Igora Dodika "Fruit eko" Gradiška i "Global Liberti" Laktaši.

"Gradonačelnik Banjaluke posljednjih dana kontinuirano iznosi netačne podatke u vezi sa brojem kompanija u našem vlasništvu, te namjerno kreira pogrešnu i iskrivljenu sliku, izazivajući time negativne emocije i percepciju građana u vezi sa nama i našim porodicama. Kako bi javnost raspolagala tačnim i pravno valjanim informacijama naveli smo imena kompanija koje su u našem vlasništvu", ističe se u saopštenju koje su potpisali Gorica i Igor Dodik.

Oni su naglasili da će, ukoliko se i nakon ove transparente objave istinitih podataka, nastavi za iznošenjem netačnih i neprovjerenih informacija biti primorani da istinu zaštite sudskim putem, nakon koje će sredstva iz tužbe donirati u humanitarne svrhe.

(Srna)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Interesantno

Interesantno da Draško ovima prebacuju a nezvanično tata je uložio nekoliko miliona u kampanju jer su mnogi dobili stoju za glas i vučeni su za rukav da izađu. Fino bi bilo čuti odakle te pare, da li su baš tatine ili neke međ. org. i otkud tati pare, vila, pozlaćene stepenice, konji ... Nikad nismo čuli te izvještaje. Za ove se barem zna da su na vlasti 20 god. i koji su im prihodi

lemi

@Interesantno kako ide sendvic?

8. Xy

@Interesantno Pa zar im to šti su na vlasti treba da omoguci da budu vlasnici nekoliko firmi. Postujem vise one koji su se obogatili radom, a ne zahvaljujuci vlasti. Draško je bio bogat i bez politike.

Mladjenka .Micic.

I to vam je previse .Sigurno ste zaradil posteno .

Darko

Nije bitno toliko sta imate nego nacin na koji ste dosli do toga

MONDO REPORTAŽE