• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik o slučaju Mehmedagić: Još jedan dokaz beznađa koji se zove BiH

Autor Dragana Božić

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da je klackalica oko direktora Obavještajno-bezbjednosne agencije BiH Osmana Mehmedagića zabava bošnjačkih političkih i policijskih krugova u kojoj niko iz Republike Srpske, bar ne iz stranke koju vodi, ne želi da učestvuje.

 Dodik i hapšenju Mehmedagića Izvor: Srna/Snežana Samardžija

Dodik je istakao da su ozbiljne sumnje da je Mehmedagić počinio krivična djela odavno iznesene pred javnost, ali SDA je i pored toga insistirala na njegovom novom mandatu, tako da sve što vidi, uključujući i orkestrirane proteste danas, liči na cirkus sa poznatim klovnovima.

"Da je bilo ko iz Republike Srpske mogao ili želio da utiče na proces u predmetu 'Osmanagić', kako se podlo sugeriše iz Sarajeva, treba da objasni kako to da je musliman tužilac, da ga privodi muslimanska policija i ko ozbiljno može prihvatiti da neko iz Republike Srpske ima uticaj na njih. Ovako imamo predstavu za javnost koja će završiti kao i sve slične prije nje. U toj predstavi neću i ne želim da učestvujem", naglasio je Dodik.

On je konstatovao da je OBA odavno već antisrpska organizacija usmjerena protiv Republike Srpske, Republike Srbije i srpskog naroda u cjelini.

"Nažalost, postoje i neki Srbi u toj organizaciji koji su na strani direktora OBA radeći protiv Republike Srpske, Srbije i Srba u cjelini na način da su to dopustili i podržavali takvo djelovanje. Ovo je još jedan dokaz beznađa koji se zove BiH. Može se primijetiti da nijedan stranac, a pogotovo Amerikanci i Evropljani ovih dana ne govore o kriminalu, korupciji i sličnim, njima dragim, epitetima. Za i manje upućenog dosta", istakao je Dodik. 

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE