• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pauza na sjednici Grada: Topić najavio blokadu odbornika skupštinske većine

Autor Nikolina Damjanić

Šef kluba odbornika Dragoslav Topić na osmoj banjalučkoj sjednici zatražio je od gradonačelnika Draška Stanivukovića podatke o trenutnom stanju isplata za porodilje.

 image_6487327 (2).JPG Izvor: MONDO/Nikolina Damjanić

Nakon prikazanih podataka Topić je objavio da skupštinska većina neće učestvovati u radu Skupštine nakon čega je najavljena pauza do 12 sati.

Topić kaže da su za sada jednokratnu pomoć dobile 202 porodilje od 1.178 pristiglih zahtjeva.

“Bliži se kraj Nove godine i nisu ispoštovani amandmani skupštinske većine. Sa današnjim danom isplaćene su 202 porodilje. Stiglo je 1.178 prijava, što znači da se 976 nalazi u obradi. Nismo sigurni ni da li su 202 porodilje dobile cjelokupan iznos od 500 maraka ili 250 maraka. Ovim povodom kažemo da skupštinska većina neće učestvovati u radu Skupštine”, poručio je Topić

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković kaže da su prijave otvorene do 31. decembra te da se broj zahtjeva mijenja u svakom trenutku.

Izvor: MONDO/Nikolina Damjanić

“Kad čovjek misli da ne može gore, oni demantuju. Nadam se da postoje odbornici skupštinske većine koji neće blokirati Grad. Ovo je dinamičan proces, prijave samo stižu. Za sada ima 1.178 prijava, a 976 zahtjeva obrađenih je pušteno i biće isplaćeno, a ostalih 150 je u obradi. Ako je ovo razlog da se Banjaluka opstruiše, on je izmišljen. Ovo je monstruozan politički čin prema Banjaluci”, zaključio je Stanivuković.

Šef kluba odbornika Dragoslav Topić prvobitno je najavio neprisustvovanje na današnjoj sjednici, ali je stigao poslije aktuelnog časa kada je počela rasprava o Rebalansu budžeta.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE