• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Očekujem američke sankcije

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da očekuje da i njegovi suradnici naći na meti novih sankcija američke administracije.

 Milorad Dodik o američkim sankcijama  Izvor: Mondo - Vedran Ševčuk

"Sankcije su moguće, ali to je više odraz njihove nemoći nego moći", kazao je Dodik novinarima komentirišući najavu ministrice spoljnih poslova BiH Bisere Turković koja je jutros u Sarajevu novinarima kazala kako se objava novih sankcija može očekivati danas.

“Sankcije to je više njihova nemoć, ali je svakako indikativno da se Bisera Turković ponaša kao portparol tih subjektiviteta“, kazao je Dodik.

Povezano

Predsjednik SNSD je istakao da će vjerovatno doći do sankcija, kada je Amerika u pitanju, da se predstavnici ove zemlje ponašaju arogantno, te da to zadovolja osobe poput bh ministrice spoljnih poslova.

“To su njihove sankcije, nisu naše. Nisu sveto pismo. Nemam namjeru da tražim vizu za Ameriku, pa makar mi sutra ukinuli sankcije“, rekao je Dodik, prenosi N1, te dodao da ne može zamisliti zemlju u kojoj se, kako navodi, poput Turković, ministri raduju sankcijama za svoje građane.

“Krajnje je vrijeme da počnemo imenovati specijalne izaslanike da se bore protiv korupcije u Americi, ili Britaniji, da počnemo uvoditi sancije”, poručio je Dodik, dodajući da je to sarkastičan odgovor.

Ministrica spoljnih poslova BiH Bisera Turković kazala je da se danas, u poslijepodnevnim satima, očekuje objavljivanje američkih sankcija protiv osoba u Bosni i Hercegovini.

(Mondo/N1)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

1/2

Па ми се ни са нашом корупцијом не можемо изборити, а тек са њиховом... Ионако нам је инфлација ударила у главу, као да ми нешто више и имамо осим предугих језика наших политичара...

MONDO REPORTAŽE