• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvizdić predložio da BiH pošalje humanitarnu pomoć Ukrajini

Autor Nikolina Damjanić

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić založio se danas na hitnoj sjednici ovog doma da se iz BiH uputi humanitarna pomoć u Ukrajinu.

 sjednica parlamentarne skupštine bih Izvor: YouTube/Screenshot

Ovom zahtjevu pridružio se i Jasmin Emrić (A-SDA), koji je zahtjev za upućivanje pomoći uputio Predsjedništvu BiH u vidu prijedloga zaključka ovog doma.

Poslanik SDA Adil Osmanović zatražio je da se zaključcima sa današnje sjednice zatraži osuda, kako je rekao, "ruske agresije", zatim prekid ratnih dejstava, kao i da se "odbije priznavanje novoproglašenih republika Luganjska i Donjecka", te da se Ukrajini uputi humanitarna pomoć.

Poslanik i lider SDP-a BiH Nermin Nikšić u svojoj diskusiji uporedio je tragične sukobe u BiH sa aktuelnom situacijom u Ukrajini, ocijenivši da je BiH "ovih dana suočena sa napadima na svoj suverenitet i integritet".

Predlagači današnje hitne sjednice Predstavničkog doma, kojoj ne prisustvuju poslanici iz Republike Srpske, jesu Predrag Kojović, Nermin Nikšić, Aida Baručija, Saša Magazinović, Mirjana Marinković Lepić, Nada Mladina, Damir Arnaut, Zukan Helez i Denis Zvizdić.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mirko

Jadan je onaj ko je spao na nasu pomoc. Pa ako kome treba pomoc to smo mi zbog takvih kao ti.

.,-"?

Samo šalji iz svog džepa.Zao mi je svakoga ali prvo svoju bijedu od naroda namiri,pa im pošalji šta god hoćeš ali svoje.Dosta ste vi oderali ovaj jadni narod a sada bi se ko i k...o sa tuđim.Jesi dobar,sram te bilo.

MONDO REPORTAŽE