• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanivuković o mogućoj promjeni direktora "Akvane": Vidjećemo, ima više opcija

Autor Dušan Volaš

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković danas je kratko komentarisao navode da bi na mjesto direktora preduzeća "Akvana" mogao da dođe brat Saše Lazića iz Pokreta "Banjaluka zove", umjesto sadašnjeg Velibora Vukajlovića.

 Stanivuković komentarisao moguću promjenu direktora u Akvani Izvor: Dušan Volaš

"Vidjećemo. Velibor možda ima neke svoje planove. Razgovarao sam s tim radnicima, odlučićemo, analiziraćemo", kazao je Stanivuković i dodao:

"Ukoliko Velibor ne bude mogao dalje, jer Akvana je u problemu, ima 10 miliona maraka akumulirani gubitak, Novoteks je blokirao račune, Poreska je blokirala. Pričao sam sa radnicima da li da to bude neko iznutra, ili možda neko sa strane, ko bi bio najbolji i opcija da ostane aktuelni direktor i dalje nastavi“ , rekao je Stanivuković, prenosi BN.

Pozivajući se na informacije iz Gradske uprave Capital.ba je objavio da Stanivuković i Vukajlović razgovaraju o mogućnosti da se Vukajlović povuče sa mjesta v.d. direktora ovog javnog preduzeća, koje konstantno posluje sa gubicima. Ovaj portal navodi da Vukajlović nije odgovarao na telefonske pozive ili poslate poruke.

Stanivuković je dolaskom na vlast u Banjaluci najavio korjenite pomjene u preduzeću "Akvana", a koje su trebale omogućiti da se ovo preduzeće izvuče iz finansijske dubioze.

Za taj posao je zadužio Vukajlovića koji je za v.d. direktora "Akvane" imenovan početkom 2021. godine. Nova uprava u tom poslu nije uspjela, jer su se gubici ovog preduzeća uvećali, navodi Capital.

(Mondo)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE