• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selak: Biračima nudimo kvalitet i bolji život

Autor Dušan Volaš

Lider SPS-a Goran Selak rekao je večeras u Banjaluci da će ta stranka spremno, fer i samostalno učestvovati u aktuelnoj izbornoj kampanji nudeći glasačima najbolji program i kandidate za narodne poslanike u svim izbornim jedinicama, kao i za predsjednika Srpske

 SPS Goran Selak izborna kampanja Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Selak, koji je nosilac liste za Narodnu skupštinu Srpske u Izbornoj jedinici tri, rekao je novinarima da se večeras u najvećem gradu Srpske održava prvi njihov predizborni skup u okviru kampanje za predstojeće opšte izbore i da će građanima ponuditi stranački program koji je, kako kaže, kvalitet i omogućiće im bolji život.

On je rekao da garantuje da se birači neće pokajati ako budu glasali za njihovog predsjedničkog kandidata Neđu Đurića, koji je uspješan privrednik, akademski građanin, bivši poslanik, ministar i čovjek bez ikakvih afera.

Selak je izrazio zadovoljstvo što je SPS večeras ugostio i predsjednika, kako je rekao, bratskog Pokreta socijalista iz matice Srbije - Aleksandra Vulina, koji je ministar unutrašnjih poslova Srbije.

Vulin je rekao da je Srbima na ovim i drugim prostorima potrebno objedinjavanje pa i kada je riječ o ljevičarskim partijama, ističući da Srbi moraju misliti jedinstveno i biti jedinstven politički narod zarad budućih generacija.

"Zato je Pokret socijalista Srbije danas ovde da pokaže koliko srpska, patriotska levica misli o Srpskoj, te koliko je važno da imamo partnerstvo sa obe strane Drine", rekao je Vulin.

On je dodao je SPS partija iskrenih ljevičara i boraca za socijalnu pravdu, te ljudi koji znaju šta je nacionalno i od toga ne odustaju braneći srpske interese.

"Borba za očuvanje Srpske je ideja vodilja SPS-a ali i Pokreta socijalista", rekao je Vulin.

Kandidat SPS-a za predsjednika Republike Srpske Neđo Đurić rekao je da SPS u kampanju ide pobjednički i na fer način. "Nadmećimo se viteški, snagom znanja i programa", rekao je Đurić.

Skupu SPS-a u Sportskoj dvorani "Obilićevo" prisustvovali su brojni kandidati ove partije na narednim opštim izborima, članovi i simpatizeri stranke.

SRNA

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Danko

Na lokalnim izborima su ove manje stranke profitirale sad nijedna neće proći

MONDO REPORTAŽE