• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanivuković brani penal poznatom aktivisti PDP-a koji podsjeća na Dodika (VIDEO)

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Od petka kada je počela izborna kampanja stranke gotovo svakodnevno objavljuju nove promotivne spotove, a najnovijem snimku Draško Stanivuković brani penal "fudbaleru" koji nosi majicu SNSD-a i likom podsjeća na Milorada Dodika.

 Stanivuković brani penal poznatom aktivisti PDP-a koji podsjeća na Dodika (VIDEO) Izvor: Screenshot/YouTube

U najnovijem spotu gradonačelnika Banjaluke i nosioca liste PDP za NSRS, Draška Stanivukovića, on nastavlja sa svojom eksploatacijom golmanske uloge koja prati poruku iz slogana "Republika Srpska mora da se brani".

Stanivukoviću penal šutira Rade Gligić, aktivista PDP-a u majici sa logom SNSD-a. Gligić pomalo likom podsjeća na Milorada Dodika, lidera SNSD.

Stanivukovićev video u kojem brani penal
Izvor: YouTube

Gligić je poznat svima koji posjećuju skupove koje organizuje Stanivuković, jedan je od statista u spotovima i uvijek na licu mjesta, bilo se otvara vodovodna mreža, protestuje protiv nečega ili unosi badnjak u Gradsku upravu.

Njegovo prisustvo je bilo toliko upadljivo da su mediji nenaklonjeni gradonačelniku Banjaluke ranije pisali da ovaj aktivista, očigledno, po potrebi "glumi" mještanina različitih banjalučkih naselja koje je posjećivao Stanivuković.

/Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka Mondo portalu/

Povezano

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hmm

Jbt koji krindz! 🤣

interesantno

SNSD ih je prozvao da od stranaca ne smiju staviti u sloga RS, oni su stavili ali uz obrazloženje da se RS brani od SNSDa. Logično, nisu smjeli ni pomenuti Šmita, ambasade i bošnjački unitarizam koji nasrće na Ustav i Dejton

MONDO REPORTAŽE