• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PDP predstavio izbornu kampanju: Stanivuković "kapiten", Borenović "selektor" (FOTO/VIDEO)

Autor Nikolina Damjanić

PDP je na Trgu Krajine u Banjaluci zvanično počeo kampanju za oktobarske izbore. Autobusi, gol i lopta poslužili su kao rekviziti današnjeg performansa.

 Izborna kampanja PDP otvorena u Banjaluci Izvor: Mondo - Slaven Petković

Članove PDP-a zajedno sa njihovim pristalicama dovezla su dva autobusa "ukrašena" izbornim sloganima ove stranke. 

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, nosilac liste za "Izbornu jedinicu 3", zajedno sa ostalim kandidatima obučenim u dresove "Branimo Republiku Srpsku" pomoću improvizovanog gola i lopte ispred javne govornice vodio je performans. Aktivisti su međusobno dodavali loptu, a neki su šutirali i na gol na kojem je Stanivuković branio. 

"Pred nama je važna utakmica ze Republiku Srpsku. Naša reprezentacija je spremna i igramo na domaćem terenu. Banjaluka je domaći teren, jer smo je odbranili od kriminala, korupcije i svega negativnog. Sada kada je naša reprezentacija dodatno osnažila vrijeme je da branimo cijelu Srpsku. Ja ću biti golman i kapiten reptezentacije zajedno sa našim selektorom Branislavom Borenovićem", rekao je Stanivuković. 

Branislav Borenović, predsjednik PDP-a rekao je da ne sumnja u pobjedu, a ponovo je javno pružio podršku i Mirku Šaroviću, kanidatu SDS-a za Predsjedništvo BiH. 

"Krećemo iz slobodne Banjaluke u veliku političku utakmicu. Četiri utakmice na istom terenu koji se zove Republika Srpska. Ne sumnjam da ćemo u prvoj utakmici odnijeti pobjedu u Parlamentu Republike Srpske, u drugoj utakmici ne sumnjam ni u pobjedu za Parlament BiH i ubijeđen sam da ćemo u trci za srpskog člana Predsjedništva BiH, sa Mirkom Šarovićem, odnijeti i treću pobjedu. Četvrta utakmica koja je možda i najvažnija je ona gdje će naš kandidat Jelena Trivić da pobijedi Milorada Dodika", poručio je Borenović. 

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Šokiran

Treba čovek biti potpuna budala da za ove glasa.

Gdje su te ugurali?

@Šokiran Koliku apanazu dobijas?

MONDO REPORTAŽE