• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kampanja SDS-a u Čelincu: Šarović tvrdi da ovu opštinu očekuju bolji dani

Autor Dušan Volaš

Čelinac ima priliku za promjene, kao i u cijeloj Republici Srpskoj, poručio je Mirko Šarović, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH, na predizbornom skupu u ovoj opštini.

 Čelinac SDS izborna kampanja Izvor: SDS

On je dodao da je Čelinac jedan od klasičnih primjera koji demantuje stalno ponavljane tvrdnje vladajuće stranke, kako je potrebno imati istu vlast na nivou Republike i na lokalnom nivou.

"Čelinac je mjesto koje nije dobilo ono što im se obećavalo proteklih godina. Vlast na lokalnom nivou je SNSD i ništa što su zagovarali nije ostvareno, interes ima nekoliko pojedinaca i njihova stranka je SNSD. U ovoj opštini se ništa nije promijenilo, nema novih investicija koje su potrebne za razvoj. Ovo je trenutak da Čelinčani naprave promjene, kao i svi građani Republike Srpske. Vjerujem da ovu opštinu očekuju bolji dani, kao i čitavu Republiku Srpsku", poručio je Šarović.

Istakao je da će u ovoj kampanji promovisati pozitivan ekonomski program, koji građanima obećava bolje plate, a ne milostinju pred izbore. Takođe, Šarović je istakao da će kao srpski član predsjedništva iz Sarajeva donositi pobjede, a ne kao aktuelna vlast, poraze zamaskirane lažnom partiotskom vikom.

Milan Radović, nosilac liste SDS za Narodnu skupštinu iz izborne jedinice 3, naglasio je da je ponižavajuće da vlast građanima dijeli po stotinu maraka pred izbore, te da SDS svoji ekonomskim planom želi poboljšati ekonomsku situaciju.

"Mi ćemo svakoj opštini omogućiti jedan ili dva kapitalna projekta, te obezbijediti privatnu inicijativu i razvoj malih i srednjih preduzeća. To obezbjeđuje rast ekonomije od sedam odsto godišnje, a sada je 3,5 odsto i baziran je samo na javnim investicijama. Da bi povećali standard neophodno je 500 – 600 miliona maraka godišnje, a toliko se troši na skupe i netransparentne investicije, što je obilježilo rast aktuelne vlasti, a efekte ne vidimo", kazao je Radović.

Dragan Kičić, kandidat za narodnog poslanika iz Čelinca, izjavio je da SDS vjeruje u dobar rezultat u ovoj opštini na predstojećim opštim izborima.

"Optimizam nam daje program SDS koji rješava brojna pitanja iz sfere politike, ekonomije i socijalne sfere. Institucije Republike Srpske su ponižene, poput Narodne skupštine u kojoj se donose zaključci koji se ne poštuju, zemljom vladaju partokratija, protekcija, korupcija, i sve to moramo eliminisati. U ekonomskom smislu se može mnogo bolje, i to se najbolje vidi u programu SDS koji daje kvalitetne prijedloge", izjavio je Kičić.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE