• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Babalj: Nadležne institucije da ispoštuju zahtjeve opozicije

Autor Nikolina Damjanić

Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Istočno Sarajevo Darko Babalj pozvao je nadležne institucije da ispoštuju zahtjeve opozicionih stranaka za ponovnim brojanjem svih glasova sa proteklih opštih izbora.

 Babalj o brojanju glasova  Izvor: Aleksandar Lukić, Srna

Babalj je na konferenciji za novinare u Doboju pozvao nadležne da ispitaju sve dostavljene prijave i primjedbe jer će, u suprotnom, doći do nepovjerenja u rad institucija, koje je pozvao da "ne izvlače ono najgore iz opozicije".

Predsjednik Gradskog odbora PDP-a Doboj Olivera Nedić rekla je da je do sada poslala više od 1.000 prigovora Gradskoj izbornoj komisiji i Centralnoj izbornoj komisiji BiH zbog, kako kaže, izbornih neregularnosti, a najavila je i podnošenje stotinjak novih prijava protiv visokorangiranih funkcionera dobojskog SNSD-a.

Predsjednik Pokreta za pravdu i red Nebojša Vukanović izrazio je nezadovoljstvo ćutanjem Ambasade SAD u BiH, te odsustvom reakcije međunarodne zajednice, ali i radom MUP-a Republike Srpske i pravosudnih institucija tokom izbornog procesa.

Predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Teslić Milan Kasapović rekao je da građani sutra treba da se pridruže opozicionim strankama na Trgu Krajine u Banjaluci. 

(SRNA)

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Neka

Ko nema pametnija posla nek protestuje, postoji određena grupa ljudi zaglupljena nekim medijima i povodljiva na britanske šablone propagande, i opijeni glupim spinovima ne znaju uopšte šta žele, jednostavno nam serviraju istu mantru po kojoj od Rusije prave zvjer a svi ostali su poštenjačine ljudske ... idu bezglavo umjesto da racionalno razmisle, pa zar nisu najjači kandidati opozcije bili Stanivuković i Miličević, ko je kriv za debakl opozcije na svim nivoima, da protestuju ali ispred svojih stranaka i ispred kancelarija onih koji su im slali saopštenja koja su bespogovorno čitali a u kojima napadaju institucije RS, vlast, narod, ocrnjavaju RS prema vani kao da je malo ocrnjena umjesto da prvo pogledaju sebe, i svoje politike, i bilo bi im jasno da na premisi opšte mržnje prema Dodiku i udruživanju sa crnim đavolom samo da ga skinu, nema šanse da dobiju izbore u RS

Banjalučanin

E moj Vukane čekaš ambasadu SAD i EU i onda nije instrukcija zapada ovo sto radite ccccc..

MONDO REPORTAŽE