• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li PDP stoji iza Stanivukovića? Jelena Trivić ne bi potpisala Borenovićev stav

Autor Nikolina Damjanić

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je da stranka stoji iza gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića u jeku političkih napada koje trpi od Nebojše Vukanovića, narodnog poslanika i blogera. Međutim, potpredsjendica PDP-a Jelena Trivić ima suprotan stav.

 Trivićeva o sukobu Stanivukovića i Vukanovića Izvor: Slaven Petković, mondo.ba

Trivićeva je na društvenim mrežama pojasnila da je izjava predsjednika PDP-a lični stav i da "ne stoji uz one koji su pogazali sve što su obećavali u kampanji 2020. godine".

Pročitajte

"Želim da istaknem da ja ne podržavam nikakvu simbiozu sa 'Režimom', jer je to samo drugo ime za približavanje 'Režimu' što je politički kurs koji jasno odbacujem.. Da bi se nastavila boriti sa korumpiranim 'Režimom', opozicija mora imati potpuno jasne, čvrste i principijelne stavove koji su obavezujući za sve. Da budem potpuno precizna: svaka saradnja, simbioza, bilo šta slično, sa 'režimom' za mene je koalicija sa onima koji su uništili Republiku Srpsku, a 2.10. pokrali izbornu volju naroda na najpodmukliji način", napisala je ona.

Trivićeva ističe da su u Stanivukovićevu odbranu stali "pojedini članovi PDP-a iz Banjaluke", ali da to nije volja cijelog PDP-a.

"Uz to želim da naglasim da su pojedini članovi iz Banjaluke na Glavnom odboru iznijeli stav da se stane u odbranu Stanivukovića od kritika koje mu u posljednje vrijeme upućuje Nebojša Vukanović, ali se o tom nije dalje raspravljalo niti se glasalo o takvom zaključku. Tako da je ovaj Borenovićev stav njegov lični i za bilo koga neobavezujući", poručila je ona. 

Borenović je danas izjavio da ova stranka stoji iza gradonačelnika Banjaluke, te da je "njegova pobjeda i njihova pobjeda".

"Stanivuković je naš, on je član Predsjedništva PDP i apsolutno učestvuje u radu organa partije, vrlo je marljiv. Pokazao je da je pobjeda u Banjaluci vrlo značajna. Napravio je veliki rezultat kao nosilac liste naše partije za Narodnu Skupštinu Republike Srpske. Mogu samo da kažem da ćemo u narednom periodu zajedno odoliti svim izazovima koji su pred nama", rekao je Borenović, prenijela je Srpskainfo.

Prepirke između nekadašnjih političkih saboraca Vukanovića i Stanivukovića danima traju, kako na društvenim mrežama, tako i u medijima. Vukanović je čak prihvatio TV duel sa Stanivukovićem na Alternativnoj televiziji, ali je Stanivuković to odbio ističuči da tako "slabi snagu opozicije u RS".

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Boka

Da sam Drasko otisao bi namjerno u snsd sad, zbog ovih debila, da im draska nije bilo, niko za njih ni cuo ne bi…

Max

Ali ko tebe vise sta pita

Banjalučanin

Aj profesorice dosadna si vise,pokrali te oteli ti,lažu te svi…daj da vidimo kako da nama gradjanima bude bolje izadji sa nekom idejom…

Jaaa

@Banjalučanin pozovi borenovića da izađe sa stavom i na direktnu funkciju na izborima, sa svojim hijenskim osmijehom

MONDO REPORTAŽE