• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka: Vanredna sjednica zbog isplate jednokratne pomoći penzionerima

Autor Nikolina Damjanić

Vanredna sjednica Skupštine grada Banjaluka u vezi sa isplatom jednokratne podrške penzionerima biće održana sutra, 31. januara, sa početkom u 10 časova, a pred odbornicima će se naći prijedlog Odluke o preraspodjeli budžetskih sredstava.

 Isplata jednokratne pomoći penzionerima Izvor: Mondo - Nikolina Damjanić

Da bi penzioneri mogli da dobiju podršku u iznosu od po 100 KM – neophodno je da se donese odluka da se ta sredstva umjesto na račun „Elektroprivrede“ isplate direktno na račune penzionera, onako kako su oni i tražili.

U vezi sa isplatom jednokratne novčane podrške, gradonačelnik Draško Stanivuković potpisao je protekle sedmice sporazum sa Udruženjem penzionera grada.

"Usaglasili smo se i pronašli sve tehničke načine kako penzioneri da dobiju jednokratnu novčanu prodršku onako kako su tražili, na svoje žiro-račune, a ne putem Elektroprivrede. Oni koji nemaju žiro-račune, a takvih je preko 11.000, dobiće svoj novac putem Pošta Srpske", poručio je Stanivuković nakon sastanka u Gradskoj upravi.

Kako je naglasio ide se sa punim novčanim iznosom, biće im uplaćeno po 100 KM, a slijedi potpisivanje sporazuma sa Fondom penzijskog i invalidskog osiguranja Republike Srpske i Poštama Srpske u vezi sa isporukom podrške.

Preko 41.000 penzionera dobiće podršku od Grada, što je ukupno oko 4.150.000 KM koje će biti izdvojene iz budžeta Grada.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Kad se političarima djeli jednokratna pomoć od 500 km da prebrode krizu nisu potrebne nikakve sjednice a ovim kukavicama za 100 KM potrebno je 17 sjednica i rasprava kroz čitavu prošlu godinu

MONDO REPORTAŽE