• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukanović imao nezgodu sa službenom "škodom" Narodne skupštine (FOTO)

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Narodni poslanik i lider Liste za pravdu u red Nebojša Vukanović imao je manju saobraćajnu nezgodu sa službenim vozilom Narodne skupštine Republike Srpske.

 Saobraćajna nezgoda Nebojše Vukanovića Izvor: Nebojša Vukanović blog

Vukanović je udario u grudvu zaleđenog snijega na cesti između Nevesinja i Gacka.

Kaže da nije izazvao sudar niti je ugrozio druge učesnike u saobraćaju, a da je na automobilu oštećeno crijevo i hladnjak klima uređaja.

"Prešao sam preko zaleđene grudve snijega, koja se nalazila na sredini trake, vjerovatno pala sa nekog kamiona neposredno prije nego sam naišao. Auto „škoda oktavija“ je dosta nisko, niže u odnosu na „volva“ (Vukanović u svom vlasništvu ima taj automobil), a zaleđena grudva preko koje sam prešao je probila hladnjak klime i crijevo, u podvozju", napisao je političar na svom blogu, gdje optužuje pojedine medije da su plasirali lažne informacije o ovom događaju.

Rekao je da je odmah nakon nezgode pozvao generalnog sekretara Narodne skupštine Republike Srpske Borana Bosančića i pitao da li da na licu mjesta popravi hladnjak i crijevo o svom trošku, ili da pozove policiju.

"On mi je rekao da je pravilo da policija uradi uviđaj, i da vozilo šlep-službom, koja je besplatna, pošalje u „škodin“ servis u Banjaluci, jer je kasko osiguran, a tamo se vozilo održava od njegove kupovine 2016. godine. Policija je izvršila uviđaj, fotografisala lice mjesta, grudvu i auto koje sam parkirao pored puta da bi se normalno odvijao saobraćaj. Policija je vršila moje alkotestiranje, a naravno da nisam imao alkohola u krvi i utvrdila da su Nevesinje-putevi odgovorni jer ne održavaju put i nisu uklonili sante zaleđenog leda sa puta. Na santu sam naletio tačno kod radara gdje je ograničenje 50 km/h, i naravno da u tom trenutku nisam brzo vozio, iako moram priznati da često žurim i brže vozim", pojasnio je Vukanović.

Vukanovićeva lista ima klub u NSRS i po tom osnovu pravo na vozilo i vozača. Vukanović je napomenuo da je on upravljao vozilom jer je vozač imao slobodan dan "nakon 15 dana svakodnevnih putovanja".

(Mondo)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dani

Jao, pa ti neradnici iz Skupštine imaju i službena vozila? Zašto? Kakav to terenski posao imaju odbornici u Skupštini? Nije dovoljno što imaju nadprosječne plate, pa su im dali i službena vozila. Sramotno.

MONDO REPORTAŽE