• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Hvala RTS-u za neprospavanu noć, porodica Đoković u meni uvijek ima prijatelja

Autor Nikolina Damjanić

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se Radio-televizija Srbije (RTS) djelujući iz zasjede, iz njima znanih razloga, odlučila na krajnje neprofesionalan način, da djeluje u formi sačekuše i time poljulja njegovo visoko povjerenje u njih.

 Dodik kritikovao RTS zbog snimka  Izvor: Youtube/screenshot/RTS

"Gostujući u sinoćnjoj emisiji 'Oko' RTS-a iznio sam svoj stav o svim postavljenim pitanjima, otvoreno, jasno, precizno kao i uvijek. Moj odnos prema voditelju emisije (Gorislavu) Papiću ostaje pun poštovanja i uvažavanja. Porodica Đoković je časna, ali izložena raznim neprijatnostima i podmetanjimaod onog dijela Srbije koja ne može da im oprosti uspjeh", istakao je Dodik.

Dodik je naglasio da se iz dijela koji se pojavio na društvenim mrežama, a koji je dio kratkog razgovora sa voditeljom Papićem pred sami početak snimanja emisije, jasno vidi da govori o pojedinim članovima tima koji nisu bili na visini zadatka, ni u pripremi ni u toku turnira.

"Žao mi je što sam ovim povodom doživio razočarenje u RTS. Nastaviću da poštujem i uvažavam uspjeh neponovljivog Novaka Đokovića i da kao i do sada poštujem i cijenim njegovu porodicu. Završićemo sve dogovore u vezi sa turnirom 'Srpska open'. Drago mi je što sam upoznao menadžerske i rukovodeće sposobnosti Đorđa Đokovića i ostajem veoma zahvalan na činjenici da je turnir ove godine održan u Banjaluci.

Milorad Dodik, gostovanje u emisiji Oko
Izvor: Nebojša Vukanović YouTube

Izvinjavam se ako je spekultivni prikaz na mrežama povrijedio članove porodice Đoković. Mene jeste. Hvala RTS-u za moju neprospavanu noć. Ne mogu da vjerujem da su to uradili na ovako gnusan način. Kao iskreni poštovalac Novaka Đokovića i kao tenisera i kao čovjeka, želim svu sreću njemu i njegovoj porodici. Srđanu i Đorđu uspjeh u svemu", poručio je Dodik.

On je naveo da će u njemu uvijek imati prijatelja i poštovaoca, i da taj njegov odnos prema porodici Đoković neće moći da ugroze nikakva podmetanja i medijski neprofesionalizam.

"RTS je izgubila nekoga koji je, nažalost, mislio da ima nade za profesionalizam u medijima", zaključio je predsjednik Republike Srpske.

(SRNA)

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Izgleda da te i oni puštaju niz vodu

Boban

Kakav blam i za njega, a i za RTRS. A i za Vukana ako ćemo pravo, postao je ko nekakva mahaluša koja samo širi tračeve. A što se tiče Đokovića, pod tim mislim na oca prvenstveno, moram reći da sam i ja svašta za njega čuo.

BL

@Boban RTSa! Beogradska tv kuća. Ne RTRS! Vukan je dobar momak, ali morao bi biti malo odmjereniji. Ne zaletati se. Provjeriti informacije A i Dodik se lako zanese i priča. Sve u svemu: Dobili smo priliku za Srpska open, iskoristili je. Posao obavljen. Treba gledati šta dalje, iskoristiti zalet.

Banja Luka

Za neprofesionalnost RTSa tužba. Za nepromišljene priče prije emisije, prije lijek je držati vodu u ustima.

MONDO REPORTAŽE