• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanivuković o Srpska openu: Vratili smo tri puta više od uloženog, čišćenje parka usporili neradni dani (VIDEO)

Autor Dragana Božić

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković govorio je danas o nedavno održanom teniskom turiniru Srpska open, kao i o stanju u "Parku Mladen Stojanović" nakon manifestacije.

 IMG-8ba6bc5234406577aaf8e36216c433e0-V.jpg Izvor: Mondo/Slaven Petković

Stanivuković tvrdi da će mediji i javnost dobiti sve podatke o ovom turniru, te da nema problema da decidno i transparentno govori o svemu u vezi Srpska opena.

“Što se tiče priče o Banjaluci, Grad je uložio 15 miliona maraka sredstava, a imali smo 41 milion prometa za tih sedam dana. To nema nigdje, inače - ako vam se investicija vrati u roku od dvije godine to je najsavršenija investicija. Mi ovdje imamo situaciju da se investicija tri puta vratila u roku sedam dana. Nama je ostao i park i aleja i kružni tok i dvorana , prema tome sa tog aspekta ne da nemamo problem, nego imamo želju da se dičimo i da se hvalimo i ponosimo”, rekao je Stanivuković na otkrivanju biste Predragu Gugi Lazareviću.

Dodao je da je činjenica da je potrebno da se održi pres konferencija o Srpska openu, ali da će sve informacije biti dostavljene medijima.

“Banjaluka će to uraditi, dao sam vam samo omjer uloženog i dobijenog i to je nešto nasavršenije. Te prijave ne bendam i ne šljivim jer sam siguran da je posao koji radimo najčistiji i najposvećeniji, i u ovom trenutku najbolji za naš grad i Republiku Srpsku”, rekao je Stanivuković, komentarišući brojne prijave zbog neregularnosti u procedurama prilikom izgradnje teniskog terena za Srpska open.

Stanje u Parku Mladen Stojanović nakon održanog turnira Stanivuković pravda neradnim danima i obimom posla.

“Vrijednost opreme koja se trebala iznijeti iz parka je nekoliko desetina miliona. Ako neko vjeruje da se to mora i može skloniti i očistiti za sedam dana, od koji su dva bila neradna dana, onda mislim da neko živi u nekoj iluziji i želji da samo kritikuje”, poručio je gradonačelnik Banjaluke.

(Mondo)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Ako je za utehu neka dobit,to je svakako uređen park

Jaaa

Promet nije dobit. Da bi imao trostruki povrat treba ti 45 mil profita na uloženih 15 mil, a ne prometa, tako da ti živiš u iluziji, miješaš bruto i neto, a to se uči u osnovnoj školi. Mažeš oči

MONDO REPORTAŽE