• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena Trivić ne ide na sastanak kod Dodika: Nemamo o čemu raspravljati sa lažnim predsjednikom

Autor Nikolina Damjanić

Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta neće se odazvati na radno-konsultativni sastanak predstavnika institucija Republike Srpske i predsjednika parlamentarnih političkih stranaka koji je uputio Milorad Dodik, predsjednik RS.

 Trivićeva o sastanku sa Miloradom Dodikom Izvor: Mondo - Slaven Petković

Trvićeva je na društvenim mrežama napisala da se neće odazvati sastanku jer "Dodik ne održava jedinstvo na koje poziva".

"Sinoć kasno na mejl Narodnog fronta stigao mi je poziv od Milorada Dodika na radno-konsultativni sastanak povodom odluka Ustavnog suda koji je zakazan za danas u 13.30 sati. Na sastanak se neću odazvati jer Milorad Dodik odavno ne odražava jedinstvo na koje se poziva".

Ponovila je ranije tvrdnje u kojima navodi da je Dodik "izbornom krađom osvojio mandat".

"Iako je tema Ustavnog suda teška politička tema za Republiku Srpsku, sa lažnim predsjednikom čiji je mandat baziran na izbornoj korupciji nemamo šta razgovarati. Jedinstvo na koje se poziva je rušio uvijek on etiketiranjem političkih protivnika, pričom o izdajnicima, soroševcima, obojenim revolucijama, itd, tako da su pokušaji za postizanjem političkog jedinstva obesmišljeni čak i na ovakve teme", poručila je Trivićeva.

Podsjećamo, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je danas, u skladu sa ustavnim ovlašćenjima, na radno-konsultativni sastanak predstavnike institucija Republike Srpske i predsjednike parlamentarnih političkih stranaka iz Srpske povodom najnovije odluke Ustavnog suda BiH da izbriše odredbu o Pravilu o odgađanju sjednice ako ne prisustvuju najmanje trojica sudija koje je izabrao Predstavnički dom Parlamenta FBiH i najmanje jedan sudija kojeg je izabrala Narodna skupština Republike Srpske.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dddff

Pa ona čeka poziv od Šmita....

Zole

Nikad ti odgovoran političar biti nećeš

RS

Sram i stid da je bude ako ona uopste zna sta je to. Uzela od bajdena 10 miliona dolara pa sad nama ovdje maze oci supljim pricama a vec nas je prodala., samo jos da kako moze na vlast pa da to i uradi za sta je kes uzela. Zapadni poltron to je ona.

MONDO REPORTAŽE